INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  POLONIA - PORTUGALIA, AZI, 22:00, DOLCE 1, PRO TV, GSP.RO

Cotidianul francez ”20 minutes” i-a umilit pe portughezi: ”Echipă de liga a treia!”

Nani a înscris două goluri în Franța. Până acum
Nani a înscris două goluri în Franța. Până acum

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2016 00:00

Francezii le-au zgândărit serios orgoliul portughezilor în ajunul "sfertului" cu Polonia.

Cotidianul " 20 minutes" a trecut în revistă parcursul lor slab la Euro, "trei remize și o victorie în prelungiri, la singurul lor șut pe poartă".

Și a încheiat: "Culmea e că nu vorbim aici despre Trelissac, din liga a treia, în Cupa Franței, ci despre naționala Portugaliei! Această echipă a ajuns în «sferturi» fără să demonstreze nimic".

Mijlocașul Nani s-a simțit lezat de criticile francezilor, precum și de comparațiile cu Grecia 2004, care a cîștigat Euro cu o defensivă de fier.

"Fotbalul nostru nu se poate compara cu al Greciei. Am făcut partide bune, iar acel 3-3 cu Ungaria a fost un spectacol. Cum să spui că arătăm a echipă de liga a treia?!", a comentat internaționalul lusitan.

Lewandowski joacă

Incert multă vreme, după o contuzie suferită la al 5-lea metatarsian al piciorului drept cu Elveția, Lewandowski s-a declarat apt de joc. Iar ziarele poloneze susțin că va fi titular.

POLONIA: Fabianski - Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk - Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Grosicki - Milik, Lewandowski

PORTUGALIA: Rui Patricio - Cedric Soares, Pepe, Fonte, Raphael Guerreiro - Joao Mario, Adrien Silva, William Carvalho, Renato Sanches - Nani, Ronaldo

Arbitru: Felix Brych (Germania)

0meciuri a câștigat Portugalia la Euro în 90 de minute din 4 susținute

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  30 Iunie 2016, 11:53

Păi Francezii mi se par mai slabi decât englezii,ca atașament fizic și nu cred că ar mai reprezenta o surpriză pentru lumea fotbalului, să-i vedem și pe cocoși cum se fac de ”***” în fața acestor islandezi,vânători de balene !!!.Oricum pe francezi nu-i trimite nimeni acasă,ei sunt deja acasă,cel puțin eu nu-i văd nici măcar în finală !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creve
creve  •  30 Iunie 2016, 10:25

Să vedem ce vor scrie după ce îi bate Islanda :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează