INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CROAȚIA - PORTUGALIA (AZI, 22:00, PROTV, DOLCE 1)

Croații visează la un parcurs de senzație la EURO: "Nu ne e frică de nimeni"

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2016 00:00

Mario Stanici, locul 3 la CM '98, descrie actuala generație croată: "Fotbal de atac, dominant, cu parfum și culoare"

Înainte de startul Euro, căpitanul Srna afirma: "Suntem cea mai valoroasă echipă din istoria Croației. Nu vreau să subestimez alte generații, dar uitați-vă ce trupă avem! Ce jucători și cât de importanți sunt la cluburile lor! Niciun alt selecționer croat nu s-a mai aflat într-o situație atât de favorabilă". Unii au considerat aceste cuvinte puțin riscante. În 1998, Boban, Suker și Prosinecki au fost semifinaliști la Coupe du Monde, locul 3 la final. Pot Modrici și Rakitici să fie mai buni?

Unul dintre titularii de la CM '98, Mario Stanici, îi susține total pe actualii internaționali. Și, într-un interiu din Gazzetta dello Sport, îi dă dreptate lui Srna: "Această generație e strălucitoare, ne e superioară. Joc de atac, are culoare, parfum". Fostul apărător de la Parma și Chelsea explică: "Noi aveam un 5-3-2, ne apăram și surprindeam adversarii pe contre. Astăzi, pentru prima oară în istorie, Croația are un fotbal dominant. Nu ne e frică de nimeni!".

"Din prima secundă a acestui Euro, Croația a privit doar înainte, fără calcule. Ca niște copii ieșiți pe terenul de joacă să încânte lumea"
Mario Stanici, fost internațional croat

"Ar fi genial să jucăm finala împotriva Franței, tot la Saint-Denis, la fel ca semifinala din 1998. Atunci am pierdut. Poate astăzi câștigăm"
Davor Suker, președintele federației croate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează