INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Declarații incredibile în presa franceză! ISIS pregătește atentate la Euro » Prima țintă

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 14:36

Presa franceză anunță că ISIS plănuiește atentate în timpul Euro 2016. Mohamed Abrini, teroristul capturat în Belgia, a dezvăluit viitoarele planuri ale jihadiștilor. 

"Nu e nimic surprinzător faptul că teroriștii vor să facă atentate la Euro. Forțele de securitate din Franța se pregătesc intens, fac totul pentru a evita atacurile.

Dacă Abrini are dreptate, a clarificat faptul că Belgia este doar o bază de operațiuni care trebuie supravegheată și mai atent decât până acum.

Rețelele jihadiste și celulele teroriste sunt acolo de peste 10 ani și se antrenează", a zis șeful unui polițist din Franța conform Liberation.

Conform spuselor lui Abrini, printre țintele teroriștilor este și arena Saint-Denis, anunță Digi24. Arena din Saint Denis va găzdui meciul dintre Franța și România, pe 10 iunie. Acesta este jocul de deschidere de la Euro 2016.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează