INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA

Dragomir, dur la adresa jocului României: "Divizia B e divizia B! Numai cu Alibec aș juca"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 21:17

Dumitru Dragomir îl critică pe Florin Andone și îl vede pe Denis Alibec titular împotriva Albaniei. De asemenea, fostul șef al LPF e dezamăgit de jocul României. 

”Numai cu Alibec aș juca, indiferent ce se întâmplă, indiferent de ce s-a discutat. Oriunde în lumea asta, Divizia B e Divizia B.

Una este să fii golgheter în liga a doua, fie ea și Spania, și alta e să fii cel mai bun jucător la cea mai bună echipă a României, la campioană. Este o diferență de psihic, de mentalitate, de tot ce vreți”, a spus Dragomir la Digi.

...despre joc: "Vor fi schimbări în formula cu Albania, pentru că vrem să câștigăm, nu să ne apărăm. La mijloc, sigur va apărea un jucător de pasă finală. Eu spun că vor juca și Stanciu și Sânmărtean.

Noi nu pasăm, ați văzut până acum vreun dribling în cele două meciuri? Parcă suntem speriați de bombe! Mereu am jucat cu centrări luni pe atacanți, dar Keșeru n-are nici viteză, nici detentă nemaipomenită. Cine să se bată la centrări? Nu, noi trebuie să jucăm ceea ce ne caracterizează, adică să pasăm.

Jucătorii cu personalitate n-au intrat încă în echipă. Noi băgăm doar jucătorii care fac bine faza defensivă, care știu să facă alunecări, să sară bine la cap, care fac presing, marcaj și atât! Fără creație nu facem nimic".

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (8)
tihi
tihi  •  19 Iunie 2016, 08:59

Poti sa schimbi orice:terminam ultimii in grupe,aceasta echipa fiind cea mai slaba din ultimii 20 de ani.Hagi este mai bun si acum ca atacantii de azi,ne vorbind a staful tehnic si medical,care este uzat moral,depasiti de tehnica moderna.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Iunie 2016, 06:37

pacat ca Kascheta nu se ia dupa *** asta *** ...ar veni mai repede acasa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

803192649781164
Leonard Leonard  •  18 Iunie 2016, 21:57

Ba nea mitica ... liga 4 spania = liga 1 . Tot cu astea ai ramas nea mitica .....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează