INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Adio, Iordănescu! FRF a decis soarta selecționerului și a stabilit deja ce antrenori vrea pentru preliminariile CM 2018

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat vineri, 17 iunie 2016 09:52

Soarta lui Iordănescu este decisă. Doar un rezultat fabulos la EURO l-ar mai menține în funcție. FRF se află în discuții avansate cu alți antrenori pentru a prelua postul de selecționer după turneu.

  • Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că la mijlocul lunii iulie, contractul dintre Iordănescu și națională se termină, după EURO, iar meciul cu Albania ar putea fi ultimul condus de Tata Puiu.

Momentan, FRF alimentează în public varianta că Iordănescu poate continua și în preliminariile Mondialului 2018, în cazul unei calificări din grupă, dar face asta doar ca să nu tensioneze atmosfera în plin turneu final.

  • Surse federale vorbesc însă despre faptul că, indiferent cum se va încheia aventura "tricolorilor" în Franța, Iordănescu are șanse minime să mai rămână la națională. Spre zero!
  • În fapt, FRF i-ar pregăti un post în administrație, de genul director tehnic al loturilor reprezentative, funcție pe care se afla, de altfel, în momentul în care Răzvan Burleanu a preluat președinția. Evident, pe un salariu mult mai mic decât cei 30.000 de euro net pe lună pe care îi câștigă acum.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală AICI ce soluție vrea FRF pe postul de selecționer și ce se va întâmpla cu actualul staff.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

El e vârful de 31 de ani dorit de Steaua! Roș-albaștrii au făcut prima ofertă!

Chipciu explică ce s-a întâmplat în repriza secundă contra Elveției

Toate CALCULELE » Așa putem ajunge în "optimi" la EURO 2016

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
1465429923482605
Mircea Nedelcu  •  18 Iunie 2016, 17:22

eteteee ca tata Tamaie sa ajunse *** ,oare ce merite are acest impostor,ce mari realizari are???asta si Jenei a fost un profitor de lotul facut de Halagian.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haxor
haxor  •  17 Iunie 2016, 19:07

Pe cine sa desfiinteze Mititelu ma? Bai oltean cu cuiul tras de la grenada mintii! :-)) Pai Mititelu e o alta mare puslama a fotbalului autohton si oportunist ca orice alt mare infractor. Ce natie de prostalai domina tara asta de ceva ani! Prostalai aserviti...! :-))

ortega
ortega  •  17 Iunie 2016, 18:15

Deci Burlică vrea să-l mumifice *** ca director tehnic ... Nașule , dacă scapi de pușcărie , hai înapoi , scapă-ne de idiotul burlesc ... Chiar și o *** ca tine e de preferat *** burlă ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează