INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - ITALIA 1-1, 6-5 LA PENALTY-URI

Fără trei ași în semifinale! Low nu va putea conta în următorul meci pe trei titulari importanți

Hummels (în alb) îl faultează pe Eder. Al doilea
Hummels (în alb) îl faultează pe Eder. Al doilea "galben" la Euro, suspendat! // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2016 00:00

Selecționerul Low nu va conta joi pe Khedira și Gomez, ambii accidentați. Hummels e suspendat.

Sami Khedira a ieșit după numai un sfert de oră, Mario Gomez în minutul 72 al "sfertului" cu Italia. Prima accidentare a fost o mare lovitură pentru nemți. Și rapidă, și total neașteptată.

La un sprint, aproape de careul squadrei azzurra, "închizătorul" alb-negrilor a simțit o înțepătură la adductorii coapsei stângi, exact cu o clipă înaintea ciocnirii cu Chiellini, rivalul de sâmbătă, dar coechipierul de la Juventus.

Khedira a evitat să pună piciorul hotărât la minge. Apoi, s-a întins pe gazon, așteptând stafful medical. Chiellini a crezut că totul e din cauza lui și a vrut să afle ce i s-a întâmplat. Era însă o leziune musculară. Germanul a reintrat pe gazon, dar n-a rezistat prea mult, fiind înlocuit.

Așa a pierdut și finala CM 2014

Ieri, doctorii i-au făcut rezonanță magnetică și verdictul este dezastruos: ruptură! Pentru el, Euro 2016 s-a terminat! Tot din cauza unei asemenea accidentări, Khedira a pierdut și finala Mondialului 2014. Atunci o suferise la încălzire!

La capitolul "absențe", selecționerul Joachim Low trebuie să-l ia în calcul și pe Mats Hummels, suspendat joi pentru cumul de "galbene".

Un atac prin alunecare asupra lui Eder, în ultimul minut al timpului regulamentar, îl face pe noul stoper al lui Bayern să rateze semifinala.

Nici în ceea ce-l privește pe Gomez nu mai sunt speranțe. "Vârful" lui Beșiktaș a acuzat probleme musculare la coapsa dreaptă, care după controlul efectuat ieri s-au dovedit o veritabilă ruptură. Adio, Euro!

6calificări consecutive în semifinale au bifat nemții în ultimii 10 ani: CM 2006, 2010, 2014, CE 2008, 2012 și 2016

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  04 Iulie 2016, 15:27

Hummels o să fie o absenţă foarte importantă, nu ştiu dacă Höwedes o să-i poată sublini absenţa. Iar pe Boateng să-l ţină-n frâu pe Giroud, ei bine, parcă nu-l văd capabil...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează