INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

Foștii internaționali acuză Federația și pe Iordănescu pentru eliminarea de la EURO: ”Gata cu antrenorii de acum 30 de ani!”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 00:00

Foști internaționali importanți acuză Federația și pe Iordănescu pentru eliminarea de la Euro. Discursul moale al selecționerului i-a șocat pe fotbaliștii din trecutul ”naționalei”.

  • Corespondență din Franța

Iordănescu a văzut România-Albania diferit de toți ceilalți care au privit partida. "E bine că am fost aici", concluzia selecționerului, i-a surprins și i-a dezamăgit pe foști internaționali români. Basarab Panduru și Cosmin Contra și-au concentrat analiza de la DolceSport pe discursul lui Puiu.

"E dureros ce a spus, nu mă așteptam. Parcă mă doare mai tare decât eliminarea să aud că nu e o problemă înfrângerea cu Albania și că e bine c-am fost acolo", a spus Contra.

Fundașul dreapta care a legat generațiile, pentru că a prins și trupa lui Hagi, și pe aceea a lui Mutu, se aștepta ca Iordănescu "să copieze ce au spus jucătorii și ce spun de obicei fotbaliștii în astfel de momente, în care recunosc că le este rușine".

Îl distruge pe Puiu

Panduru oferă o soluție pentru viitorul "naționalei": un selecționer străin. "Putem aduce chiar un nume important, să încercăm să construim și altfel", crede fostul mijlocaș.

Panduru învinovățește Federația pentru opțiunea pe care a avut-o în momentul în care a plecat Pițurcă în Arabia: "Eu înțeleg să ne uităm și după antrenori români, OK, dar să ne mai uităm și după tehnicieni care joacă fotbalul ăsta, din 2016! Să nu ne mai uităm după d-ăștia de acum 30 de ani!".

Iordănescu, a cărui ultimă performanță importantă a fost Mondialul american de acum 22 de ani, nu a antrenat 10 ani înainte să revină la națională.

"Falimentul FRF!"

Alegerile Federației au fost pomenite și de Florin Prunea, la DigiSport. Portarul Generației de aur dă vina pe Burleanu pentru dezastrul din Franța: "Federația asta falimentară e de vină pentru dezastru! Sunt oameni care nu au nicio treabă cu fotbalul, se concentrează pe propria imagine și pe primele de zeci de mii de euro pe care și le acordă. FRF tolerează un campionat plin de echipe insolvente și trimite în Europa formații care nu sunt capabile să reprezinte România, nu sunt pregătite. Și când vorbesc despre cluburi nepregătite pentru Europa mă refer și la al meu, la Iași!".

"La gol a fost greșeala lui Tătărușanu, și-a calculat greșit pașii. Asta e, la portari se vede imediat greșeala. Totuși, nu putem să-l acuzăm pe Tătărușanu pentru eliminare"
Florin Prunea

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
solox
solox  •  20 Iunie 2016, 14:45
Postat de brutarul pe 20 Iunie 2016, 14:40

florin prunea... te-am iertat majoritate de ceva vreme dar nu te uitam... tocmai tu sa iti dai cu parerea despre prestatia lui Tatarusanu? tu care ai ingropat Romania in '94 cu aceiasi gafa. cat despre federatie ce te bagi? ai sustinut cu ceva conducerea asta? a sustinut cineva conducerea asta? au pus antrenorul pe care l-au gasit si care a fost dispus sa lucreze cu ei. ca voi astialalti v-ati ofticat toti ca l-au bagat pe Gicu la parnaie pentru evaziune fiscala. daca va pasa atata de mult despre fotbalul romanesc ....ati ajuta realitatea e ca va pasa numai de interesele voastre... hotul striga, hotii ... cam asa e cu voi

ce sa spui si tu , cel far de greseala . nu mai poate vorbi omul pt ca ai spus tu *** Meciul cu Suedia a fost pierdut de cei care au ratat 11 m - Petrescu si Belodedici , iar la faza egalarii de vina au fost tot fundasii ce au lasat liber atacatul in fata careului, uitate bine si dupa aia papa bors. Prunea nu a sarit aiurea ci pur si simplu nu avea ce face la acea minge centrata perfect pe capul uni atacant foarte inalt.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  20 Iunie 2016, 15:42

nu-mi plac Burleanu si Iordanescu dar ii prefer la orice ora lui Prunea , blatist, parior, omul care a facut acea greseala imensa care a frant aripile nationalei ca sa nu mai vorbesc despre mircea sandu si corleone ca de la ei a inceput marele jaf in fotbal.

gicab
gicab  •  20 Iunie 2016, 14:54

Așa e in fiecare domeniu ... Sa va aduc aminte de nelipsita din orice emisiune sau reclama pe nume loredana? Arșinel?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează