INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Fotbaliştii se revoltă după cazul Alibec: "Am avut la o echipă 8 jucători în 11-le de start care fumau la pauza meciurilor"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 17:56

Ianis Zicu (32 de ani) i-a luat apărarea lui Denis Alibec după ce ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi a dezvăluit că la pauza meciului dintre Franţa şi România, scor 2-1, atacantul naţionalei noastre a fumat la vestiare.

"Nu sunt fumător. Dar azi am auzit unele discuţii pe subiectul Alibec. Şi fără să supăr pe nimeni vreau să fac şi eu o precizare. De 16 ani de când joc la profesionişti, în orice ţară în care am activat am avut cel puţin 2-3 jucători în lot care mergeau la toaletă şi fumau la pauza meciurilor o ţigară.

Am avut la o echipă 8 jucători în 11-le de start care fumau la pauza meciurilor. Dacă Alibec fumează la pauza fiecărui meci câte o ţigară de ani de zile nu înţeleg de ce se discută acum pe această teamă? Dacă e adevărat faptul că a fumat eu îl apreciez pentru caracterul lui puternic şi pentru că el rămâne la fel indiferent că joacă în Liga 1 sau la EURO. Toţi jucătorii mari nu îşi schimbă modul de viaţă strict pentru ceva sau cineva. Faptul că nu sunt de acord ca un om să fumeze este cu totul altceva!", a scris Zicu pe pagina sa de Facebook.

zicu

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A (Pro tv, Dolce, GSP.ro)

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

România a jucat până acum doar cu Franţa şi a fost învinsă la limită, scor 1-2. Elveţia a câştigat în meciul de debut cu 1-0 în faţa Albaniei.

Citeşte şi:NU e la prima abatere! Alte 3 episoade cu Denis Alibec în prim plan » Două sunt de la echipa națională 

Citeşte şi: EXCLUSIV Noi dezvăluiri despre scandalul cu Denis Alibec de la națională » Motivul pentru care Iordănescu nu l-a exclus din lot

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
spinoza
spinoza  •  15 Iunie 2016, 07:54

Mai bine sa fumezi, ca Alibec, decat sa-ti mananci din dos, ca Low!

flomar12
flomar12  •  15 Iunie 2016, 02:39

De cand Alibec d mare jucator?, a daa da , de cand l a facut Varela in meciul direct, am uitat mea culpa.

daddy
daddy  •  14 Iunie 2016, 22:32

A si jucat la echipe extrem de mari Zicu ca sa le dea exemplu. Poate nu fumatul e problema. Dar sa pleci din timpul meciului (sau sa nu iesi cu dchipa pe teren) ca sa tragi pe sest o tigara la un meci cu Franta in deschiderea unui CE, e deja de rasul lumii. Categoric il trimiteam acasa cu primul avion.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează