INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA LA EURO

FOTO Cu zâmbetul pe buze » ”Tricolorii” au fost aclamați de sute de fani la plecarea în Franța

+5   FOTO
"România suntem toți!", cu Stanciu în rol de dentist, Torje cântăreț, Chiricheș însoțitor de bord și Grigore lăptar // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

"Tricolorii" au plecat ieri spre Paris aclamați de sute de fani care au fost prezenți la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".

Jucătorii echipei naționale au intrat oficial în febra Campionatului European, care va debuta peste patru zile cu meciul contra Franței. Keșeru, Pintilii și Pantilimon au fost primii care au coborât din autocar și-au fost asaltați imediat de fanii prezenți pe aeroport, în special de un grup de 20 de copii din Ferentari.

Aceștia au venit special să-i susțină pe jucătorii români. Totul face parte dintr-un proiect special pentru a rezolva problemele sociale a minorității rome și pentru integrarea cât mai rapidă a membrilor acesteia. Keșeru a fost cel care a petrecut cel mai mult cu cei mici, a făcut poze cu ei și a dat zeci de autografe.

"Nu avem vedete, dar avem un grup unit"

Anghel Iordănescu a vorbit despre susținerea publicului și despre ce urmează pentru prima reprezentativă.

"Plecăm cu amintirea frumoasă de la ultimul meci al echipei naţionale, cu acea căldură cu care publicul şi-a luat la revedere de la noi. Şi pentru noi acea atmosferă înseamnă enorm. Suntem încrezători în posibilităţile noastre, nu avem vedete, dar avem un grup unit, un grup care îşi doreşte performanţă şi sper ca jucătorii noştri să demonstreze că pot obţine această performanţă. Au fost jucători care au anunţat că vor să-i scoată pe români în stradă şi sper să iasă datorită băieţilor. Sper să iasă în stradă de fericire", a spus selecționerul.

"Suntem pregătiți să zburăm spre visul nostru. Hai, România!"
Nicușor Stanciu, mijlocaș România

"Eu pot face faţă unor nopţi albe, mai ales dacă vin după victorii"
Răzvan Burleanu, președinte FRF

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  06 Iunie 2016, 09:37

Aclamați la plecare , huiduiți la întoarcere ... Cea mai slabă națională ever ... Dacă nu era grupa aia de calificare de Disney Channel , stăteam în banca noastră , unde ne era locul ... Din 61 de naționale din Europa , nu cred că sunt 4-5 mai penibile decât adunătura ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează