INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FOOTBALL BEAUTY

FOTO Miss Euro » Gazeta vă prezintă cele mai frumoase partenere de fotbaliști de la turneul final din Franța

Celia Jaunat +11   FOTO
Celia Jaunat

Articol de - Publicat duminica, 03 iulie 2016 00:00

Euro 2016 a atras atenția nu doar prin confruntările de pe gazon, ci și prin frumusețile din tribune. Cei mai buni jucători de pe continent au alături, de obicei, "jumătăți" pe măsură.

Gazeta vă prezintă câteva dintre "bellezze":

Alexandra Ivarsdottir (Gylfi Sigurosson - Islanda). Supriza turneului francez impresionează și la capitolul frumusețe. Una dintre vedetele echipei este Gylfi Sigurosson, 26 de ani, mijlocașul lui Swansea. Acesta are o parteneră superbă, pe Alexandra, Miss Islanda în 2008.

Ana Kurobasa (Duje Cop - Croația). Croația a fost deja eliminată, Duje Cop n-a apucat nici el să arate ce știe, însă atacantul de 26 de ani al lui Cagliari, împrumutat sezonul trecut la Malaga, are în brațele cui să se consoleze. Ana Kurobasa, un model născut la Split, ar fi avut șanse la podiumul european!

Ann-Kathrin Brommel (Mario Gotze - Germania). Cu siguranță una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști este partenera nemțului Mario Gotze. Ann-Kathrin, cu doi ani mai în vârstă decât atacantul lui Low, a fascinat iubitorii fotbalului prin trăsăturile sale și formele perfecte.

Berta Requeno (Hector Bellerin - Spania). Fundașul lui Arsenal a prins o convocare la națională in extremis, după ce Dani Carvajal s-a accidentat în finala Champions League. Și pe plan sentimental Hector stă foarte bine, Berta fiind una dintre cele mai drăguțe iubite din lotul spaniolilor.

Celia Jaunat (Grzegorz Krychowiak - Polonia). Mijlocașul devensiv de 26 de ani are un 2016 de poveste. A câștigat Europa League cu Sevilla, a făcut un turneu final excelent și cel mai probabil se va transfera la PSG în această vară. Grzegorz are și o iubita superbă, franțuzoaica Celia Jaunat. Aceasta e un model de succes și l-a cunoscut pe Krychowiak în perioada în care el a evoluat în Franța pentru Bordeaux, Reims și Nantes.

Csilla ( Adam Szalai - Ungaria). Ungurii sunt renumiți pentru frumusețea femeilor din țara lor. Una dintre cele mai simpatice este Csilla, iubita atacantului Szalai, legitimat la Hoffenheim.

Daria Valitova (Aleksandr Kokorin - Rusia). Rusoaicele pot câștiga oricând Miss World, iar acest lucru e demonstrat și de Daria, iubita lui Kokorin. Atacantul de 25 de ani are deja 42 de selecții în "naționala" Rusiei și a fost transferat de presă în fiecare vară în Premier League. Din păcate pentru Kokorin, acesta a avut un European extrem de slab alături de naționala Rusiei.

Inna Iarmolenko (Andri Iarmolenko - Ucraina). Starul ucrainean are și o parteneră de viață extraordinar de frumoasă, pe Inna, care i-a dăruit și un copil, pe Ivan. Iarmolenko ar putea ajunge în această vară în Premier League, Arsenal și Liverpool fiind interesate de ani buni de serviciile jucătorului cotat la 35 de milioane de euro.

Mirela Forici (Darijo Srna - Croația). Legendarul căpitan al lui Șahtior a fost, probabil, la ultimul turneu final alături de Croația. Fundașul dreapta de 34 ani e căsătorit din 2010 cu Mirela, femeia ce i-a dăruit-o pe Kasja, fiica cuplului. Mirela Forici conduce o revistă generalistă, Buro 24/7, și este una dintre figurile marcante din mass-media croată.

Jessica Immobile ( Ciro Immobile - Italia). Dacă din punct de vedere fotbalistic Immobile nu prea mai e în centrul atenției, frumoasa lui soție, Jessica, a rămas una dintre preferatele publicului italian.

Rachele Mura (Federico Marchetti - Italia). Portarul lui Lazio e de-abia al treilea din lotul lui Conte. Cu toate acestea, Federico atrage puternic atenția prin soția sa, Rachele Mura. Superba brunetă e născută în Sardinia și apare des în show-urile de televiziune în "Cizmă".

Sephora Goignan (Kingsley Coman - Franța). Coman este un fenomen în toată regula. La doar 19 ani are deja 7 trofee, printre care campionate câștigate cu PSG, Juventus și Bayern Munchen. Pentru ca viața lui să fie aproape perfectă, Kingsley o are alături pe Sephora. Cei doi sunt logodiți și plănuiesc nunta în viitorul apropiat.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  03 Iulie 2016, 09:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close