INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  OPTIMI

FOTO și VIDEO » Portugalia a eliminat Croația în prelungiri, după un meci agonizant, și va întâlni Polonia în "sferturi"

foto: reuters +14   FOTO
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2016 00:31

Portugalia s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce a eliminat Croația în prelungiri (scor 1-0). În "sferturi", Portugalia va juca împotriva Poloniei.

Prima mare ocazie a meciului a fost ratată de Pepe, după o lovitură liberă executată de Mario. În prelungirile primei reprize, Rakitici a executat foarte bine o lovitură liberă executată, însă Pepe s-a opus și a trimis mingea în corner.

VEZI AICI VIDEO

În minutul 62, Srna a centrat din lovitură liberă, dar Vida a reluat puțin pe lângă poartă.

O fază contoversată s-a petrecut în minutul 64 în careul croaților. Nani a fost lovit de unul dintre apărători și a cerut lovitură de la 11 metri, însă arbitrul a dictat repunere din colțul careului.

Primele 90 de minute s-au încheiat fără ca vreuna dintre cele două echipe să trimită vreun șut pe spațiul porții, ieșind una dintre cele mai urâte întâlniri din istoria EURO.

Vida a ratat o ocazie mare în minutul 113, când a trimis cu capul peste poartă o centrare venită în urma unui corner.

Croația a avut o bară în minutul 116, la șutul lui Perisici, iar la faza imediat următoare Quaresma a profitat de de o serie de erori din defensiva croaților și a marcat golul calificării pentru Portugalia, la finalulu unui contratac rapid.

Croația a forțat în ultimele minute ale meciului, însă nu a reușit revenirea și părăsește EURO. 

Premiere rușinoase la Croația - Portugalia:

Este primul meci de la EURO în care nu a fost expediat niciun șut pe spațiul porții în primele 90 de minute.

♦ Ronaldo nu șutat niciodată la poartă pe perioada regulamentară.

♦ Portugalia ar putea ajunge în sferturile de finală fără să obțină vreo victorie la acest turneu final în primele 90 de minute.

♦ Croația nu a expediat niciun șut pe spațiul porții în acest meci.

Echipele de start: 

Croația: Subašici -  Srna, Corluka, Vida, Strinici - Modrici, Badelj - Rakitici, Brozovici, Perišici - Mandžukici
Portugalia: Rui Patricio - Cedric, Pepe, Fonte, Raphael - Joao Mario, Adrien Silva, W. Carvalho, Andre Gomes - Nani, C. Ronaldo

 

 
 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (139)
cracker
cracker  •  26 Iunie 2016, 11:38

Ronaldo se bucura singur de parca el a dat gol, incerca sa-i atraga pe toti catre el, nu s-a dus sa se bucure cu marcatorul...pacat, il apreciez ca jucator si ca om in afara terenului care doneaza anual bani pentru cei bolnavi de leucemie, ba chiar a cumparat aparate de 3 mil de euro la un spital, dar asemenea momente il trag in jos. Nici la sfarsitul meciului nu s-a felicitat cu Quaresma, doreste numai el prinplanul..

444001919101397
Florean Andrei  •  26 Iunie 2016, 11:30

Rău s-au dezumflat comentatorii PRO TV, Costi şi celălalt, după golul portughezilor. Până atunci meciul a fost nemaipomenit iar apoi, cică, prea tacticizat !

plischi
plischi  •  26 Iunie 2016, 09:48

ACESTA ESTE FOTBALUL VIITORULUI!! spectatorul care rezista in tribuna pana la terminarea unui joc primeste bonus un autoturism nou!!

Vezi toate comentariile (139)
Comentează