INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SEMIFINALE

FOTO + VIDEO Portugalia este prima finalistă de la EURO! » Ronaldo și colegii lui au trecut de Țara Galilor, scor 2-0

FOTO: Reuters +15   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 23:49

Portugalia s-a calificat în finala EURO 2016 după ce a trecut de Țara Galilor, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, minutul 50, și de  Nani, minutul 53.

VEZI AICI  VIDEO

După o primă repriză slabă, fără goluri, Portugalia a rezolvat meciul în doar 3 minute. Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 50, cu o lovitură de cap din 6 metri. Grație acestei reușite, atacantul a ajuns la 9 goluri marcate la EURO, fiind golgeterul all-time, la egalitate cu Michel Platini.

Al doilea gol a venit în minutul 53 și i-a aparținut lui Nani. Acesta a înscris cu un șut de la 7 metri, după o pasă venită de la Cristiano Ronaldo.

Până la final, Țara Galilor, aflată la prima participare, nu a avut forța să pună probleme Portugaliei, care s-a mulțumit cu păstrarea avantajului.

Portugalia se califică în a doua finală de EURO din istorie, după cea din 2004. Adversara se va decide joi, 7 iulie, dintre Germania și Franța.

portugalia - țara galilor 2-0 

Au marcat: Cristiano Ronaldo (50'), Nani (53') VIDEO

Echipele de start:

Portugalia: Rui Patricio - Cedric, Fonte, Alves, Guerreiro - Danilo, Joao Mario, Adrien, Renato Sanches - Nani, Cristiano Ronaldo 
Țara Galilor: Hennessey - Chester, A. Williams, Collins - Gunter, Allen, Ledley, King, Taylor - Bale, Robson-Kanu 

 

 
 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (75)
haxor
haxor  •  07 Iulie 2016, 04:50
Postat de qwerty007 pe 07 Iulie 2016, 01:56

France,vive la France !! Forza Payet,inca un gol antologic si afara cu ***,cum le zici tu !!:)))

Meci mare azi, Franta- Germania si cred ca intradevar Franta are capacitatea sa invinga Germania. Personal vad o finala Franta - Portugalia si eu, dar "adevarata finala" se joaca maine inainte de termen. Indiferent care din cele doua ajung in finala, cred ca o sa le spulbere visul rapid portughezilor si iar o sa planga Ronaldo. Portugalia s-a tarat in acest european si fizic stau foarte rau fata de Germania si Franta. Ronaldo e un mare jucator si trebuie recunoscut asta, dar Portugalia nu a impresionat pe nimeni si nu o spun eu, o spun toti specialistii si statisticile acestui Euro. Din punct de vedere ca mentalitate germanii si francezii sunt net peste ce ofera portughezii, ca despre partea fizica imi revin meciurile acestei echipe de pana acum si-i vad tare rau in finala impotriva oricarei din ele.

qwerty007
qwerty007  •  07 Iulie 2016, 01:56
Postat de tzusti_reloaded pe 06 Iulie 2016, 22:44

PUR TU GAAAAL..VAMOOOOOOOS.. CAMPEONES :)

France,vive la France !! Forza Payet,inca un gol antologic si afara cu ***,cum le zici tu !!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  06 Iulie 2016, 22:44

PUR TU GAAAAL..VAMOOOOOOOS.. CAMPEONES :)

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close