INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA

Hollande le-a cerut miniștrilor să nu-l mai critice pe Benzema: "Terminați cu prostiile!"

Hollande (dreapta), nemulțumit de reacția prim-ministrului Valls // FOTO Reuters
Hollande (dreapta), nemulțumit de reacția prim-ministrului Valls // FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2016 00:00

Când s-a aflat că Benzema, care n-a scăpat de dosarul "sextape", va fi reprimit la lot cât de curând, miniștrii francezi au reacționat imediat, manifestându-și opoziția vehementă.

"Acest jucător este încă anchetat. Astăzi, el n-ar trebui să se întoarcă la "națională"", a avertizat premierul Valls. Iar Kanner, ministrul Sportului, a completat: "Când vorbesc de internaționali, mă gândesc și la valoarea umană, onestitate și corectitudine. În cazul Benzema, acestea nu sunt reunite".

Dacă îl vrea șeful, toți se supun!

Dar selecționerul Deschamps a fost limpede: "Îi cunosc defectele lui Karim, însă îl vreau la Euro". Și șeful federației, Le Graet, n-a ascuns că "îl iubesc pe Karim și îl voi apăra până la capăt". Amândoi sunt sprijiniți chiar de președintele țării.

Într-o ședință cu Guvernul, Francois Hollande i-a certat pe miniștri pentru poziția lor asupra acestui subiect. "Terminați odată cu prostiile în cazul Benzema!", le-ar fi spus, potrivit săptămânalului satiric Le Canard Enchaîne.

Când liderul Franței îl cere pe golgeterul "naționalei" la Euro, indiferent dacă a încercat să-l șantajeze pe coechipierul Valbuena, atunci toți ceilalți politicieni trebuie să se supună!

"Aș fi șocat dacă Benzema s-ar întoarce la «națională». În viața privată, el poate face ce vrea, dar această poveste de șantaj din interiorul grupului distruge încrederea într-o echipă"
Martin Fourcade, dublu campion olimpic francez la biatlon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  24 Martie 2016, 10:53

Pe cand se va amesteca Klaus in 'reteta' selectionerului Iordanescu; sa-i ceara acestuia sa-l vada la Euro pe Budescu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close