INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - GERMANIA 2-0

Învățați ce înseamnă un lider! DECLARAȚIA TURNEULUI! De ce a vrut Antoine Griezmann să execute neapărat penalty-ul cu Germania: "Era obligatoriu!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 11:03

Franța a eliminat Germania în semifinalele EURO 2016, scor 2-0, iar țara gazdă se află în fața unui nou titlu european după o pauză de 16 ani.

"Am scris deja istorie. Trecuse mult timp de când nu mai învinsesem Germania, dar asta nu a însemnat nimic astăzi. Suntem în finală , unde ne așteaptă un trofeu. Este o emoție incredibilă - am suferit, dar nu am cedat niciun moment, iar asta este grozav pentru mine. Aceasta este o poveste minunată - jucătorii au scris istorie eliminând Germania.

Avem o șansă, la fel și Portugalia, dar doar pentru că sunterm țară gazdă și pentru că am eliminat Germania nu înseamnă că avem un avantaj", a declarat Deschamps la finalul meciului.

Antoine Griezmann a ajuns la 6 goluri la acest turneu final, fiind golgheterul competiției, iar francezii nu au ezitat să-l compare pe atacantul de 25 de ani cu Michel Platini, care are 9 goluri în total, record la egalitate cu Cristiano Ronaldo.

"Sunt încă foarte departe de Michel Platini, dar sper ca într-o bună zi să-l ajung. Am ratat penalty-ul din finala Champions League (n.r. pierdută de Atletico în fața Realului) și mi-am dorit foarte tare să execut un penalty într-un meci important și să înscriu. Sunt fericit că am luat această decizie și că am marcat. Va fi foarte complicat. Împotriva Portugaliei, șansele sunt 50-50. Orice se poate întâmpla în finală, este un meci de totul sau nimic", a afirmat Griezmann la finalul meciului.

Franța va întâlni Portugalia în finala EURO 2016, care va avea loc duminică, pe Stade de France, de la ora 22:00. Meciul va fi în direct pe Dolce Sport 1 și Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  08 Iulie 2016, 17:02

Mai bine înscriai în finala aia, băi guştere...

haxor
haxor  •  08 Iulie 2016, 15:34
Postat de ortega pe 08 Iulie 2016, 12:23

No problem Grizzoli , UEFA deja vă pregătește altă Dimă , chiar dacă de data asta nu cred că aveți nevoie ...

Taci ma carcotas antifotbal! :-))))))))

nope
nope  •  08 Iulie 2016, 13:41

Sper sa mai dea vreo 2 in finala .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close