INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

Ipoteză incredibilă! România - Albania 0-1, blat?! "Așa mi-a spus cineva!" » Iordănescu făcut praf după eliminarea de la EURO

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 17:19

Fostul internațional Dănuț Lupu (49 de ani) s-a dezlănțuit după eliminarea României de la Campionatul European și are o ipoteză incredibilă în legătură cu ultima partidă, cu Albania, scor 0-1.

"Mi-a spus cineva că partida a fost blat. Dar refuz să cred aşa ceva, nu vreau să mă gîndesc la astfel de lucruri. Repet, aşa mi-a spus cineva. Că a fost blat pentru pariuri. Nu ştiu ce să mai spun. Altele cred că au fost problemele. Ideea este că nu ştim să jucăm fotbal. Asta este cel mai dureros", a spus Lupu pentru Fanatik.

De criticile lui Lupu n-au scăpat nici jucătorii naționalei, nici selecționerul Anghel Iordănescu.

"Cel mai îngrijorător este că am văzut jucători care nu puteau da pase de cinci metri. Asta este, într-adevăr, tragic. Nu puteau sta în picioare în faţa unor jucători albanezi slabi. Să terminăm cu prostiile cum că sunt mai buni ca noi! Adversarii nici nu ştiu să lovească mingea, nu au idee cum să stea în teren. Dar au o determinare fantastică, ieşită din comun, pe care la noi nu am văzut-o. Am observat un jucător de-al lor care a alergat încontinuu timp de şapte minute. Incredibil! Noi nu am arătat nimic. Ştim doar să distrugem, dar când trebuie să constuim suntem praf.

Despre selecționer ce mai este de spus? Ce mare antrenor este Iordănescu? Ce a făcut el în toată cariera? A prins o «Generaţie de aur» şi atât. Nu are nici un merit. Peste tot pe unde a fost s-a făcut de râs. La Rapid, la greci, la noi… Cu cât înaintezi în vârstă o iei pe arătură.

Dar el nu are nici o vină. A fost solicitat şi a acceptat să devină selecţioner. Pentru el nu este o tragedie acest insucces, pentru că s-a umplut de bani.

Trebuia să plece Iordănescu de la echipa naţională, nu staff-ul medical. Păi, medicul ştie ce se petrece cu jucătorii, nu antrenorul. Ceva s-a întîmplat acolo. Dacă Iordănescu nu accepta, doctorul Popescu nu pleca. Acolo este o atmosferă proastă, se vede cu ochiul liber", a adăugat Lupu.

Rezultate România EURO 2016:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
seyyku
seyyku  •  21 Iunie 2016, 00:25

A ARUNCAT LUPU O PASTILA ATI SI INCEPUT SA COM SI APROPO DACA NU IL STITI PE LUPU DE FOTBALIST ,PUTEA SA DRIBLEZE IN 2 METRI LEJER 5 JUCATORI A FOST UN FOTBALIST CARE STIA CU MINGEA NU JUCATORI CARE ISI ASTEAPTA BANI CA CEI DE ASTAZI ,PE VREMEA LUI JUCAU DE PLACERE SI CIND IMBRACAU TRICOUL RUPEAU TERENUL IAR CEI DE ASTAZI AM VAZUT SI ASEARA LA MATEL DE PICA JOS CIND SE RIDICA ISI ARANJA FREZA APOI STANCIU LA FEL PAI JOCI FOTBAL SAU ITI ARANJEZI FREZA ,DUTE LA FRIZERIE SI STAI ACOLO SI ITI FACI PARUL TOATA ZIUA ASA CA SPUNETI UN JUCATOR CARE BATE 11 M DE PE LOC CA FOSTUL FOTBALIS LUPU ,IAR CEI CARE COM CA A ZIS DUPA VIN SAU STIU EU CE POATE CA TU BEI MAI MULT CA EL IAR CEI CARE II ADUC AMINTE CA A FOST BOLNAV SI A SCAPAT AR FI BINE SA TACA SA NU MAI SCRIE CA ACOLO AJUNG SI EI CU UN PICIOR IN GROAPA CITEODATA

cosminb84
cosminb84  •  21 Iunie 2016, 00:05
Postat de montgomerry pe 20 Iunie 2016, 21:39

Daca asta nu a fost fotbalist,atunci Chipciu.Stanciu,Popa etc ce sunt? Nu-ti place Lupu,nu-i nimic,dar sa faci o observatie aberanta,ca nu ar fi fost fotbalist,e altceva.

chiar daca nu imi place caracterul lui,danut a fost unul dintre cei mai talentati jucatori romani,bine ar fi ca in ziua de azi sa avem un jucator de creatie macar la jumatea valori lui.sa nu uitam totusi ca in 2006 meciul dintre albania si romania a fost blocat la toate casele de pariuri englezesti,sub suspiciunea de b l a t "avant la lettre". poate cei care au lansat acest zvon acum s-au gandit la acel eveniment si au nascocit acest zvon.totusi cand ai o asa reprezentativa in fata ta,cu un asemenea dirijor si un portier de talia lui tata ruseanu,nu cred ca ai nevoie de b l a t ...

davi7
davi7  •  20 Iunie 2016, 21:50

Nu as exclude total ipoteza lui Lupu,nu-mi pot inchipui alta explicatii, unii au fost exagerat de slabi.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează