INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SCOȚIA - POLONIA 2-2

Lewadat în viitor » Dubla lui Lewandowski cu Scoția îi face favoriți pe polonezi la locul 2

Lewandowski are nevoie de un egal (0-0 sau 1-1) ori victorie cu Irlanda pentru a merge în Franța
Lewandowski are nevoie de un egal (0-0 sau 1-1) ori victorie cu Irlanda pentru a merge în Franța

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 00:00

Atacantul polonez a punctat la capetele jocului și le-a scos pe gazde din cursa calificării, ajungînd la 14 goluri în ultimele 5 meciuri la ”națională” și Bayern.

Lunetistul Lewandowski marchează la foc automat, indiferent de echipă și competiție. Irezistibil la Bayern, atacantul polonez a dat o"dublă" și joi, la Glasgow, i-a scos din cărți pe scoțieni (2-2) și și-a păstrat "naționala" cu șanse mari în finala de acasă pentru locul 2 al grupei, mîine cu Irlanda.

Robert le-a dat peste nas gazdelor, care-l ironizaseră și-l făcuseră plîngăcios după meciul tur. A ajuns la 12 goluri în aceste preliminarii (lider detașat) și 14 reușite în ultimele 5 meciuri.

În două luni a punctat de 21 de ori în 13 oficiale, avînd ireala medie de un gol la 43 de minute jucate! Nu-i mai lipsește decît unu pentru a egala recordul nord-irlandezului Healy, 13 goluri în calificările CE.

12 goluriare Lewandowski în 9 meciuri din aceste preliminarii, și tot 12 a marcat pentru Bayern în 8 etape din Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează