INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ȚARA GALILOR - BELGIA 3-1

VIDEO+FOTO Nebunie de meci la EURO! Țara Galilor joacă în semifinale cu Portugalia, după ce a eliminat Belgia!

Foto: Reuters +27   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 23:50

În cel de-al doilea sfert de finală disputat la EURO 2016, Țara Galilor a eliminat Belgia, scor 3-1, și va juca în semifinale contra Portugaliei.

Vezi desfășurarea liveTEXT // ȚARA GALILOR - BELGIA 3-1
Au marcat: Williams 31, Robson-Kanu 65, Vokes 86 / Nainggolan 13 (VIDEO )

Belgienii au început în forță partida și în minutul 7 au avut o triplă ocazie. Carrasco, Meunier și Hazard au ratat, dar trupa lui Marc Wilmots a continuat să atace și eforturile ofensive au dat roade în minutul 13. Nainggolan a prins un șut de senzație din prima de la 30 de metri fără nicio șansă pentru portarul Hennessey.

După o jumătate de oră de joc, căpitanul Williams a reluat cu capul o minge venită din corner. Țara Galilor a dat lovitura după pauză. În minutul 55, Robson-Kanu s-a întors superb pe lângă doi fundași și a marcat din centrul careului.

Belgienii au încercat să revină pe tabelă, dar Fellaini a ratat în două rânduri restabilirea egalității.

În ciuda atacurilor tot mai dese ale belgienilor, cei care au marcat au fost tot cei din Țara Galilor. Când mai erau 4 minute din meci, Vokes, abia intrat pe teren, a reluat superb cu capul din careu și a stabilit scorul final.

De altfel, Țara Galilor a reușit și o performanță fantastică. E a doua țară după Suedia în 1992 care reușește la debut să ajungă până în semifinalele Campionatului European.

Celelalte meciuri din sferturile de finală sunt: Germania - Italia (sâmbătă) și Franța - Islanda (duminică). Joi, Portugalia a învins în ”sferturi” Polonia după loviturile de departajare, scor 1-1 (5-3 d.p.)

 
 

 

Echipele de start:

Țara Galilor: Hennessey - Chester, Williams, Davies - Taylor, Allen, Ledley, Ramsey, Gunter - Robson-Kanu, Bale

Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Denayer, J. Lukaku - Nainggolan, Witsel - Carrasco, De Bruyne, Hazard - R. Lukaku

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
sherlock
sherlock  •  02 Iulie 2016, 16:08
Postat de sscorpioss pe 02 Iulie 2016, 03:30

O sa intelegem ca vine Bale si-i le scoate fotbalul din cap...lol..un turneu frumos zic eu...unde echipele care muncesc merg mai departe, iar cei ce insala fotbalul sunt raus...un sport care se joaca pe goluri, sa ataci si sa dai tot ce poti...adios vremea autobazelor si na-ti-o tie da-mi-o mie...urmeaza Italia...

Sper să ţi se îndeplinească dorinţa. După părerea mea, Italia, chiar dacă pune accentul pe apărare, joacă un fotbal frumos, cu suficiente valenţe ofensive, jucătorii nu se menajează şi nu se poate spune că păcălesc fotbalul. N-au dus nici un meci în prelungiri.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  02 Iulie 2016, 09:06
Postat de Pompiliu Bota pe 02 Iulie 2016, 08:34

Si iata cum ajunge CR 7 in finala spre disperarea cotocilor si frustratilor.

Norocul Cristinutzei e ca acuma are antrenor. Santos, poate cu exceptia lui Low, e cel mai bun antrenor din cei 8 din sferturi. Cel mai mare pacalici din cei 8 e belgianul Wilmots. Se "ruga" asta de Romelu Llukaku sa faca o minune cum se ruga tata Puiu de icoane !!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  02 Iulie 2016, 08:34

Si iata cum ajunge CR 7 in finala spre disperarea cotocilor si frustratilor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează