INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - ISLANDA 1-1

VIDEO+FOTO Primul şoc la EURO! Islanda, rezultat istoric la primul meci la un turneu final, în fața Portugaliei, 1-1!

Foto: Reuters +42   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 23:48

Islanda a produs cea mai mare surpriză de la această ediţie a Campionatului European din Franţa, remizând cu Portugalia, scor 1-1, la meciul de debut la un turneu final. 

LIVE: PORTUGALIA - ISLANDA 1-1 (VIDEO)
Au marcat:
Nani 31 / Bjarnason 51

Nani a deschis scorul în minutul 31 şi totul părea foarte uşor pentru lusitani. Portughezul a marcat golul cu numărul 600 în istoria Campionatelor Europene.

Imediat după pauză, în minutul 50, Bjarnason a dat lovitura şi a egalat cu un şut din prima din interiorul careului.

Cristiano Ronaldo a fost integralist, însă n-a impresionat, deşi a avut o lovitură spectaculoasă cu capul din 6 metri, care a fost parată de portarul islandez.

Starul lui Real Madrid a bifat însă o bornă importantă. L-a egalat pe legendarul Luis Figo la numărul de selecţii în naţionala Portugaliei, amândoi au strâns 127 de meciuri.

Cu trei minute înainte de final, Sigthorsson a fost foarte aproape să-i îngroape definitiv pe portughezi, însă şutul său de la marginea careului a fost apărat cu greu de Rui Patricio.

Tot în Grupa F, Ungaria învins cu 2-0 Austria şi conduce în clasament. Islanda participă în premieră la un turneu final.

300.000 de locuitoriare Islanda. Dintre aceştia, 8.000 au însoţit naţionala în Franţa

4.50 era cota
pentru un rezultat de egalitate la acest meci


 

ECHIPELE DE START

Portugalia: Rui Patricio - Guerreiro, Pepe, Carvalho, Vieirinha - Andre Gomes, Danilo, Joao Mario - Ronaldo, Moutinho, Nani

Islanda: Halldorsson - B. Sevarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Skulason - Gudmundsson, Gunnarsson, G. Sigurdsson, Bjarnason - Sigthorsson, Bodvarsson

 
 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (119)
maimonide
maimonide  •  15 Iunie 2016, 09:08

ronaldo a spus ca islanda are mentalitate mica pentru ca s-a aparat tot meciul. asa a facut si romania cu franta dar nu vrea nimeni sa accepte asta. romania trebuie sa atace, sa joace fotbal nu sa stea in mentalitatea aia comunista invechita si fricoasa de a ne apara, ca vezi doamne nu putem noi sa ne comparam cu aia mari, ca noi suntem mici si nu trebuie sa ridicam capul din pamant. mentalitate de loseri. iordanescu e invechit si lash. trebuie sa atacam oameni buni sa avem curaj nu sa fim ultimele momai fricoase si lashe. oamenii vor sa vada fotbal si nu frica, mediocritate si incompetenta.

ill7ven
ill7ven  •  15 Iunie 2016, 08:15

Ce naiba de soc, ca daca imi aduc eu bine aminte astia au batut Olanda tur-retur in calificari, nimeni nu ii mai priveste de sus... Mai apoi, vorbim totusi de Portugalia, care sta in 3-4 jucatori, din care, subiectiv vorbind, doar 2 sunt de super clasa.

ionutstv
ionutstv  •  15 Iunie 2016, 04:42

E soc pt incompetentii de la Spiru Haret. Islanda a castigat o grupa cu Olanda, Cehia si Turcia, batand Olanda de 2 ori.

Vezi toate comentariile (119)
Comentează