INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  OPTIMI

FOTO ȘI VIDEO » Ploaie de goluri în poarta Ungariei! Belgia se califică în "sferturi", unde va întâlni Țara Galilor

Foto: Reuters +24   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2016 23:50

Belgia a învins Ungaria (4-0) cu trei goluri marcate în ultimul sfert de oră, în ultima partidă disputată astăzi în optimile de finală ale Campionatului European și va juca în "sferturi" contra Țării Galilor. 

final  ungaria - belgia 0-4
Alderweireld '10, Batshuayi '79, Hazard '80, CArrasco '90

VIDEO

Belgia a început excelent partida și Alderweireld a deschis scorul cu capul în minutul 10, după o lovitură liberă executată excelent de Kevin de Bruyne.

Belgia a rămas periculoasă, iar De Bruyne a fost aproape de majora avantajul pentru "diavoli", însă lovitura liberă executată în minutul 36 a lovit transversala porții apărate de Kiralyi.

Ungaria a pus în pericol poarta lui Courtois pe finalul primei reprize, însă Lovrencsics și Dzsudzsák nu l-au putut învinge pe portarul belgienilor.

Ungurii au intrat mai montați după pauză și au pus mai multă presiune, iar în minutul 54, Szalai a reluat cu capul periculos din interiorul careului, însă mingea a fost deviată în corner de Vermaelen.

În minutul 66, Courtois a avut o intervenție decisivă la șutul deviat al lui Pinter, iar două minute mai târziu Juhasz a șutat puțin pe lângă poarta belgianului.

În minutul 78, Batshuayi a trimis în plasă din câțiva metri o centrare trimisă de Eden Hazard, iar doar două minute mai târziu, același Hazard a finalizat o acțiune de contraatac a Belgiei cu un șut plasat de la marginea careului. Carrasco a stabilit scorul final în minutele de prelungire, 4-0. 

Echipele de start:

Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Witsel, Nainggolan - De Bruyne, Mertens, Hazard - Lukaku 

Ungaria: Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Gera - Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy Á., Dzsudzsák - Szalai Á.

 

 
 

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (338)
sakamoto
sakamoto  •  27 Iunie 2016, 08:58

Acolo unde fotbalului juvenil i se acorda o atentzie deosebita si arbitrii nu macelaresc meciurile-precum in Liga Ororilor-rezultatele sint deosebite. Romania nu are fotbal juvenil-desfiintzat de *** lui sandu si corleone-si nici nu va avea, pina cind FIFA si UEFA, nu va scoate fotbalul romanesc, condus de *** , in afara competitziilor internatzionale. Pina atunci nimeni in Romania nu va putea inlatura cancerul din fotbalul Romanesc. Nici nu se vrea. Pt un fotbal curat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doru5
doru5  •  27 Iunie 2016, 08:32

Aseara au vazut si ungurii ce inseamna sa joci impotriva unei echipe adevarate. Puteau lua mai multe goluri....

red-dog69
red-dog69  •  27 Iunie 2016, 04:46

ce place la mine ca ai luat asa multe goluri la tine, sa duce la Istvan si Ildiko la buda :-)))))).SI Victor orban bucura precis si la el ....

Vezi toate comentariile (338)
Comentează