INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GEORGIA - POLONIA

Lukasz Szukala, titular la naţionala Poloniei în meciul cu Georgia » "Leşii" s-au impus categoric, 4-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 noiembrie 2014 21:22

Fundaşul Stelei, Lukasz Szukala, a devenit om de bază în naţionala Poloniei, care are evoluţii foarte bune în aceste preliminarii.

Jucătorul roş-albaştrilor a fost titular şi în meciul cu Georgia. Polonia are 10 puncte după 4 meciuri, cîştigînd meciurile cu Gibraltar 7-0. 2-0 Germania şi azi 4-0 cu Georgia în deplasare, plus o remiză cu Scoţia, 2-2.

În succesul cu Gibraltar fundaşul Stelei a reuşit să şi înscrie. Golurile polonezilor au venit după pauză, Glik (51), Krychowiak (71), Mila (73), Milik (90+2).

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 03:12

letonia este destul de slaba, iar polonia are o super echipa. de zeci de ani nu au mai avut un asa lot, este aproape la fel de puternic precum cele de pe vremea lui lato, boniek, deyna, lubanski, zmuda, szarmach, kasperczak, smolarek, dzekanovsky si tomashevsky. ce echipe de vis.. bronzul mondialelor din 74 si 82.

forumeer
forumeer  •  15 Noiembrie 2014, 03:12
Postat de goggu pe 14 Noiembrie 2014, 21:27

Polonia are o echipa foarte puternica si un joc bine legat. Poate prinde chiar sferturile la Europene.

Si vin f multi tineri super talentati din spate, baieti care acum sunt doar in anturajul echipei sau, in cel mai bun caz, intra cateva minute, cam ca Puscas la nat Romaniei. Ma refer la Zielinski, Wolski, Wszolek, Zyro, Skorupski, Teodorczyk, Linetty, fotbalisti de care Europa nepoloneza nu stie aproape nimic... dar va sti cat de curand. Presa poloneza scrie ca e probabil cea mai talentata generatie de la cea a lui Lato incoace. Baietii astia tineri, impreuna cu Lewa, Piszczek, Kuba, Szczesny vor face ravagii la EURO. Dupa mult timp, la acest turneu final vor fi ambele nationale la care tin!! Hai Romania! Polska, bialo-czerwoni!

goggu
goggu  •  14 Noiembrie 2014, 21:27

Polonia are o echipa foarte puternica si un joc bine legat. Poate prinde chiar sferturile la Europene.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează