INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ANGLIA - RUSIA 1-1

Mărturii ÎNFIORĂTOARE ale soției lui Vardy, prinsă în vacarmul violent de la Anglia - Rusia: "Ne-au băgat în cușcă și ne-au tratat ca pe animale!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 10:05

Soția lui Jamie Vardy, Rebekah, a fost prezentă la meciul Angliei cu Rusia, 1-1, și a asistat la violențele dintre suporteri. 

Acesta a fost prinsă în mijloc și a descris cele petrecute în tribunele de pe Stade Velodrome. Rebekah a postat un mesaj tulburător pe Twitter despre experiența oribilă prin care a trecut.

 "Asta trebuie să fie cea mai rea experiență pe care am trăit-o vreodată în deplasare. Au dat cu gaze lacrimogene fără niciun motiv, ne-au băgat în cușcă și ne-au tratat ca animalele! Șocant! Au închis porțile pentru ca fanii să poată pleca, iar după aceea ne-au dat cu gaze" Rebekah Vardy

 

 

Orașul Marseille și Stade Velodrome au devenit câmpuri de luptă între suporterii ruși și cei englezi.

 

Britanicii au fost cei care au avut cel mai mult de suferit, fiind alergați chiar în tribunele stadionului de huliganii barbari ai rușilor. 

Vezi AICI foto și video cu incidentele petrecute ieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
frankiwild
frankiwild  •  13 Iunie 2016, 00:11

Soc si groaza , breaking news absolveventi de la Spiru au lovit "again " twitter text - They closed the gates so the fans couldn't get through engleza spiru - Au închis porțile pentru ca fanii să poată pleca... Va recomand manual clasele 1-4 limba engleza si ceva adunari cu bastonase ... pana nu rad si aia de la gradinita de voi multi nepotei o sa va arate cu degetul

425731240965213
Viorel Chirca  •  12 Iunie 2016, 19:42

din anii 80 nu au mai facut huliganii englezi chiar asa de urat.....ei au inceput iar rusii au terminat....fugeau englezii ca potarnichile....si acum vreo doua zile urlau pe strazi ca unde e isis!!!!!!!! *** care nu tin la bautura....si ei si francezii ne fac pe noi ***....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paulg40
paulg40  •  12 Iunie 2016, 11:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close