INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PROIECT SPECIAL

Alege-ți favoriții! Cine ajunge la Euro: merită să fie chemat Marica? Dar Anton? Votează lotul pentru Euro pe EusuntPuiu.ro :)!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 18:27

Eu sunt 12, tu ești suporter, noi toți suntem români. Dar, în primul rând, "eu sunt priceput la fotbal". Eu-știu-mai-bine. Eu-sunt-antrenor. EU SUNT PUIU :)

Gazeta Sporturilor a lansat platforma EusuntPuiu.ro, locul în care toți suporterii vor putea fi selecționerii naționalei României și își vor putea alege propriul lot pentru Euro2016!

În următoarele săptămâni, Iordănescu va trebui să hotărască numele celor 23 de fotbaliști din lotul de Franța. Iar meniul zilelor ce vin va fi format din dezbateri pasionante, discuții aprinse și controverse acide! Pentru că suntem o țară cu 20 de milioane de antrenori și fiecare crede că poate face o selecție mai bună decât "generalul nea Puiu".

Ei bine, acum totul e mai ușor pentru selecționerul din tine. GSP.ro, cel mai relevant site de sport din onlineul românesc și extensia singurului ziar de sport din țară, lansează un proiect de anvergură pentru fanii naționalei: www.EusuntPuiu.ro, o platformă spectaculoasă și interactivă, care va arăta cât de departe sau de aproape sunt preferințele publicului din România de alegerea finală a lui Puiu Iordănescu.

Ce trebuie să faci pentru a-ți alege lotul de Euro?

  1. Intri pe site (www.eusuntpuiu.ro) și studiezi cele 60 de nominalizări ale redacției GSP.
  2. Îți alegi favoriții (atenție, lotul pentru Euro trebuie să aibă fix 23 de jucători!)
  3. Configurația lotului trebuie să respecte neapărat următoarea distribuție: 3 portari – 8 fundași – 8 mijlocași – 4 atacanți
  4. Alegi sistemul de joc (variante: 4-3-3, 4-4-2, 4-2-3-1, 4-1-3-2 sau 4-1-4-1)
  5. Decizi titularii și rezervele. Jucătorii nu pot fi folosiți decât în compartimentele atribuite (de exemplu, un fundaș nu poate fi folosit ca mijlocaș)
  6. Generezi varianta finală a lotului tău și, dacă vrei, o distribui (share) pe Facebook, pentru a vedea și prietenii tăi ce alegeri ai făcut. Poate ei au alte păreri despre lot, nu? Provoacă-i! ;)
  7. Completezi formularul de pe site și intri automat în tragerea la sorți pentru premii.

de știut:

  • Votingul online se va desfășura în perioada 21 aprilie – 11 mai
  • Câștigătorii premiilor vor fi desemnați prin tragere la sorți, pe 12 mai
  • Un user (aceeași combinatie de nume, prenume, telefon, email) poate vota o singură dată pe zi

premii 2

VEZI LISTA CU NOMINALIZĂRI ȘI ALEGE-ȚI FAVORIȚII!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  26 Aprilie 2016, 00:30

atacul Albeh Hora Cheseru Budescu ( Andone si cu Stancu )nu stiu unul la turci si in liga a doua spaniola nu se compara cu un european

10204390237636316
Constantin Rusanda  •  25 Aprilie 2016, 17:05

Tatarusanu-Tosca, Gaman, Chriches, Matel-Prepelita-Stanciu, Matei, Maxim-Alibec, Andone ....... nici macar cand doarme, nu viseaza Puiu atat de ofensiv :P

mvradulescu
mvradulescu  •  24 Aprilie 2016, 08:42
Postat de Stan Radu pe 22 Aprilie 2016, 16:50

Sa fi prea *** sa nu il convoci pe Alibec, este cu trei clase peste orice jucator de la nationala. De mult nu a mai aparut un astfel de jucator pe la noi.

Probabil, eu sunt unul din cei prea „*** ” , dar nu-l văd pe „specialistul în brânci-uri” util naționalei, după cum nu-l văd nici pe Chipciu capabil să revină prea curând la forma care să-l recomande pentru selecționare ! În ceea ce-l privește pe dl. Iordănescu, se pare că mulți fac pe uitucii și nu-și amintesc „amănuntul” că după ce l-au „convins” pe dl. Pițurcă să-și ia lumea în cap, au fost refuzați de numele favorite și în disperare de cauză l-au rugat pe „pupătorul de icoane” să-i scoată din belea ! Pentru revigorarea memoriei există medicamente la prețuri accesibile ...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează