INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ITALIA

Milionarii retrogradați la low cost! După 1-0 cu Bulgaria, Italia s-a deplasat cu zboruri ieftine

Pirlo, Ranocchia și De Sciglio, așteptînd marți dimineața să urce în cursa EasyJet către Milano
Pirlo, Ranocchia și De Sciglio, așteptînd marți dimineața să urce în cursa EasyJet către Milano

Articol de - Publicat miercuri, 09 septembrie 2015 00:00

Pirlo, Verratti, Parolo și Ranocchia au provocat stupoare printre studenții și navetiștii ce stăteau la coadă pentru îmbarcare. ”Sîntem și noi oameni normali”, a explicat De Sciglio.

După ce s-au chinuit cu Malta și Bulgaria, italienii au fost trimiși la cluburile lor cu zboruri ale unor companii low cost! Insolita postură în care s-au aflat miercuri dimineață vicecampionii europeni i-a făcut pe studenții și navetiștii ce stăteau la coadă pentru îmbarcare să-și dea coate, stupefiați.

Unii și-au zis că trebuie să fie sosiile milionarilor din squadra azzurra, alții însă s-au grăbit să-și facă selfieuri cu vedetele văzute mai devreme la TV.

Pirlo, De Sciglio, Ranocchia și Darmian erau la 9 dimineața pe aeroportul Falcone-Borsellino din Punta Raisi, așteptînd cursa ieftină de Milano. La fel au decolat din Palermo, cu destinația Roma, Parolo și Candreva, iar spre Paris, Verratti și Sirigu!

Un fan a vrut să afle de la De Sciglio "ce caută un jucător care cîștigă trei milioane pe an la low cost?". Iar fundașul lui Milan i-a răspuns simplu: "Sîntem și noi oameni normali".

7.000.000 €este salariul anual al lui Pirlo la FC New York City. Un bilet la low cost pe ruta Palermo - Milano costă 30 de euro

La Euro cu balonul "Joc Frumos"

Cele 24 de echipe calificate vor juca la turneul final din Franța cu mingea Adidas Beau Jeu. Un model similar cu Brazuka, folosită la CM 2014 din Brazilia. Compania nemțească a vrut s-o lanseze oficial pe 11 noiembrie, la Paris, cu prilejul amicalului Franța - Germania, dar s-a opus Nike, sponsorul tehnic al selecționatei lui Deschamps și care încearcă să semneze contract și cu campioana mondială. Designul modern al noului balon e bazat pe tradiția și culorile Franței.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează