INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GRECIA

Ne atacă Loţi? » Boloni l-ar putea înlocui pe Fernando Santos ca selecţioner al Greciei

Loţi Boloni a mai antrenat un an în Grecia: în 2011-2012, la PAOK Salonic // Foto: Reuters
Loţi Boloni a mai antrenat un an în Grecia: în 2011-2012, la PAOK Salonic // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 martie 2014 23:05

Antrenorul în vîrstă de 61 de ani, aflat la final de contract cu clubul qatarian Al Khor, îi are adversari pentru acest post pe sîrbul Jovanovici (Al Nasr) şi mexicanul Aguirre (Espanyol).

Peste două zile, Loţi Boloni împlineşte 61 de ani şi a primit deja un mic cadou. O ofertă de la Atena. În căutarea unui nou selecţioner pentru preliminariile CE 2016, după anunţata plecare a portughezului Fernando Santos, federaţia elenă se gîndeşte la antrenorul român.

"Are două mari calităţi. Prima, ştie să-şi facă echipa să joace bine şi să cîştige. A doua, simte fotbaliştii, poate vedea talentul ascuns într-un tînăr de viitor, dar foloseşte cu inteligenţă şi atuurile unui veteran", susţin surse ale forului grec.

La vară, Boloni încheie contractul cu Al Khor, în Qatar, şi ar putea semna fără griji. Dar nu e singur în cursă pentru acest post. Mai sînt două nume cunoscute: sîrbul Ivan Jovanovici, fost la Apoel Nicosia, acum la Al Nasr (Emirate), şi mexicanul Javier Aguirre, tehnicianul lui Torje la Espanyol.

Salariu pentru azil
Toţi cei 23 de jucători aflaţi în lotul "naţionalei" la barajul cîştigat în faţa României (3-1 şi 1-1) au decis să îşi doneze salariul din luna noiembrie pentru reconstruirea unui cămin de bătrîni în Lixouri, pe insula Kefalonia. Clădirea a fost distrusă de cele două cutremure din ianuarie şi februarie.

800.000 de euro ar putea cîştiga Boloni anual ca selecţioner al Greciei, acelaşi salariu ca şi la Al Khor (Qatar)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  09 Martie 2014, 12:54
Postat de gannicus2013 pe 09 Martie 2014, 09:44

gogorita , grecii isi permit un antrenor cu un cv mai bun decat Boloni

Cand esti in grupa cu Romania si Ungaria, cred ca un antrenor care cunoaste ambele echipe e de preferat.

sibelius
sibelius  •  09 Martie 2014, 12:53
Postat de kossu pe 09 Martie 2014, 09:40

Păi, în afară de faptul că, atunci când vine vorba de partea financiară, pe lângă el Piți e un boem naiv care habar n-are la „valoarea banului” și acceptă lucrul pe cioburi de oglindă și mărgele, mai trebuie să ne gândim și la faptul că - spre deosebire de Pițurcă - pe Boloni nu l-a dat nimeni afară de la națională. A plecat el singur de la echipă când ne era lumea mai dragă. Din motivele discutate la punctul 1, ca să zic așa. Așa că trebuie avut grijă. Dacă tot e să-l schimbe pe Pițurcă - deși eu nu cred că o să o facă - federația ar trebui să-l racoleze pe Olăroiu, presupunând că omul ăla chiar s-a săturat pe la arabi. A arătat că antrenează și la sentiment, când a revenit la Steaua atunci

Olaroiu poate ca antreneaza "la sentiment", dar nu are nimic in plus fata de Piturca.

sibelius
sibelius  •  09 Martie 2014, 12:48
Postat de gabonne1982 pe 09 Martie 2014, 09:47

corect.Boloni trebuie adus la nationala Romaniei.Timpul l-a confirmat ca este un antrenor capabil.Pe de alta parte eu daca as fi antrenor,n-as putea sa joc impotriva tarii mele si mai ales cu 50.000 de conationali in tribune.Poate am o doza de nationalism exacerbat,dar asa gandesc eu

Tu poate...el sigur nu are :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează