INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GEORGIA - POLONIA 0-4

Peste Robert Lewandowski! Stelistul Lukasz Szukala a fost printre cei mai buni jucători ai Poloniei la victoria cu Georgia

Articol de - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 20:07

Lukasz Szukala continuă să demonstreze că e jucător esenţial pentru actuala naţională a Poloniei. A fost integralist şi vineri seară, în victoria, 4-0, obţinută de reprezentativa leşilor în deplasare, cu Georgia.
"N-a făcut practic nici o greşeală, a creat un cuplu perfect cu Glik şi pare că joacă de o viaţă în naţională, un mare cîştig pentru echipa noastră" a fost caracterizarea făcută stelistului de site-ul www.sport.pl. Szukala a primit nota 4, pe o scală de la 1 la 6, fiind peste vedeta Lewandowski, notat cu 3.

Polonia continuă să conducă grupa din care face parte, avînd 10 puncte după 4 etape, însă calificarea rămîne deschisă, următoarele 3 echipe din clasament fiind Germania, Scoţia şi Irlanda, toate cu cîte 7 puncte. Szukala a bifat toate cele 360 de minute din actuala campanie, avînd chiar şi un gol, cel din meciul cu Gibraltar.


Tănase n-are nimic!
ACCIDENTARE. Decarul Stelei a ieşit accidentat în repriza sceundă a meciului cu Irlanda de Nord, iar antrenorii şi şefii Stelei s-au temut să nu fie vorba despre o problemă medicală gravă, care să-l scoată din circuit pînă la finalul anului. Ieri dimineaţă însă, Tănase s-a simţit mult mai bine, n-a mai resimţit dureri şi, cum e posibil să fie menajat de Iordănescu în amicalul cu Danemarca, de marţi seară, va fi apt sută la sută pentru primul meciul Stelei cu FC Braşov, din campionat, de sîmbăta viitoare.

4 zile libere!
PROGRAM. Costel Gâlcă a decis să le ofere elevilor săi o minivacanţă. Vineri la prînz a condus un antrenament în Ghencea, după care i-a anunţat pe jucători că au liber nu mai puţin de 4 zile. Următoarea şedinţă de pregătire e programată marţi după-amiază, atunci cînd antrenorul stelist speră să aibă şi cîţiva dintre cei care s-au aflat sub comanda lui Iordănescu la echipa naţională. Pentru Steaua, în perioada 22 noiembrie-14 decembrie, va urma o perioadă extrem de încărcată: 7 meciuri, dintre care 4 deplasări, în 4 competiţii diferite, Liga 1, Europa League, Cupa României şi Cupa Ligii.

Merg în "casa" lui Adi Ilie
CANTONAMENT. Steaua a decis deja unde va efectua unul dintre cele două stagii de pregătire din pauza de iarnă. Destinaţia va fi Spania, ca şi la începutul lui 2014, cînd antrenor era Laurenţiu Reghecampf, însă de această dată se va merge la Oliva Nova. Aici, Steaua a fost ultima dată în vara lui 2007, atunci cînd tehnician era Cosmin Olăroiu, imediat după acel cantonament avînd să semneze cu Al Hilal. Atunci, stagiul a fost intermediat de Adrian Ilie, care tocmai preluase funcţia de manager şi care are o casă de vacanţă în respectiva localitate din Spania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
aly_dinamo
aly_dinamo  •  16 Noiembrie 2014, 11:27
Postat de chronic pe 16 Noiembrie 2014, 11:11

nu stiu cine a jucat mai oribil...tanase sau torje....

Ambii au fost foarte slabi alaturi de pisica Stancu. Keseru se vede ca e varf. Stie sa protejeze mingea, are executii, are sut, are joc de cap. Da si pase bine (sa ne reamintim excelenta pasa catre Rat in a doua repriza, la marea ratare a celui de-al doilea). Sper sa nu se mai insiste cu el, cel putin nu titular. Ar trebui sa fie a 4 varianta de varf dupa Marica, Rusescu si Keseru, nu neaparat in ordinea asta.

chronic
chronic  •  16 Noiembrie 2014, 11:11
Postat de unico_biancorossi pe 16 Noiembrie 2014, 09:50

Tănase n-are nimic! ACCIDENTARE. Decarul Stelei a ieşit accidentat în repriza sceundă a meciului cu Irlanda de Nord, iar antrenorii şi şefii Stelei s-au temut să nu fie vorba despre o problemă medicală gravă, care să-l scoată din circuit pînă la finalul anului. Ieri dimineaţă însă, __ de fapt, metodele steliste nu se dezmint : tanase jucase atat de oribil incat pana si foarte civilizatii suporteri prezenti la meci (nu au mai fost prezente grupurile huliganice), au inceput sa-l huiduie. asa ca, i s-a spus sa se dea lovit la prima ocazie, ca sa fie inlocuit "elegant". pentru a evita fluieraturile la schimbarea atat de necesara a catastrofalului jucator tanase.

nu stiu cine a jucat mai oribil...tanase sau torje....

juliusmad
juliusmad  •  16 Noiembrie 2014, 11:09
Postat de unico_biancorossi pe 16 Noiembrie 2014, 10:59

eu nu operez cu jumatati de gandire, ca altii.>))

"asa ca, i s-a spus sa se dea lovit la prima ocazie, ca sa fie inlocuit "elegant". pentru a evita fluieraturile la schimbarea atat de necesara a catastrofalului jucator tanase." eu as spune ca sunt rautati :D

Vezi toate comentariile (11)
Comentează