INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ACUZE DE BLAT

Premieră! Exclusă de la Euro 2016? Se înmulțesc suspiciunile de blat: ”A fost vorba de o trădare!”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 19:39

Ruben Hayrapetian, președintele Federației Armene de Fotbal, reaprinde discuțiile în privința corectitudinii disputei dintre Armenia și Albania, 0-3, decisivă pentru calificarea ultimilor la Euro 2016.

”Naționala aparține întregii țări. E normal ca toată lumea să fie nemulțumită de această situație. Ca președinte al federației, voi face totul ca să trecem peste această criză.

Echipa noastră pur și simplu nu a vrut să joace. În meciul cu Albania a fost vorba de o trădare. Chiar dacă am fi avut pe bancă cel mai bun antrenor din lume, rezultatul ar fi fost același”, a spus Ruben Hayrapetian, conform World Soccer.

Rezultatul din ultima etapă a preliminariilor i-a ajutat pe albanezi să se califice pentru prima oară la un turneu final, în timp ce Danemarca a fost trimisă la baraj, unde a fost eliminată de Suedia.

Partida a ridicat multe semne de întrebare, iar presa din Serbia a speculat că la mijloc ar fi fost vorba de un aranjament. Din lipsă de dovezi, UEFA nu a luat însă măsuri.

De o eventuală sancțiune împotriva Albaniei ar putea profita Danemarca, ocupanta locului 3 în grupă. Nu ar fi prima dată cînd nordicii ar beneficia de excluderea unei alte naționale, aceștia cîștigînd Euro '92 după au luat locul Iugoslaviei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
z3tis
z3tis  •  27 Noiembrie 2015, 07:31

Sa va vand un pont: Danemarca nu s-a calificat si asta inseamna un punct in minus pentru vizibilitatea unuia din sponsorii principali: Carlsberg...

plischi
plischi  •  27 Noiembrie 2015, 06:25

atat de sigur am fost de blat la acea partida, incat am pus 2 fara nicio ezitare. si nu cred ca numai eu am mers pe albanezi.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Noiembrie 2015, 02:22

Se cauta motiv sa o bage pe Danemarca la Euro ca vine cu sponsorii dupa ea. Armenia a facut 2 puncte mari si late in grupa aia...sigur aveau nevoie sa se dea la o parte ca sa ia bataie in acel meci. Danemarca sa-si aduca aminte cum a fost calificata de arbitrii in dauna Romaniei sau de celebrul 2-2 cu Suedia de la Euro 2004.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează