INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ITALIA - SPANIA (LUNI, 19:00, PROTV, DOLCE 1)

Protest » Cei mai importanți jucători iberici au fost nemulțumiți că selecționerul Del Bosque n-a menajat pe nimeni la 1-2 cu Croația

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2016 00:00

Marți, spaniolii au crezut că Del Bosque va face un turnover, mai ales după ce s-a aflat că și Croația își odihnește mai mulți oameni de bază.

Dar, surpriză! Selecționerul Furiei Roja a ales exact aceiași titulari, pe care-i folosise și la precedentele două partide. Tehnicianul, 65 de ani, a vrut să câștige triumfal și în fața croaților, pentru a-și speria adversarii, însă a fost o contralovitură. A pierdut cel mai important joc, 1-2. Și, mai mult, i-a supărat pe "senatorii" din echipă.

"Oare el nu știe că unii dintre noi sunt foarte obosiți? Trei meciuri în opt zile înseamnă mult", s-au plâns în culise câțiva jucători fundamentali, potrivit Corriere dello Sport. Și i-ar fi reproșat acest lucru antrenorului, alături de care au cucerit și titlul mondial (2010), și titlul european (2012).

Iar luni, ibericii vor înfrunta squadra azzurra, care a menajat 9 titulari la ultima partidă din grupă, pierdută în fața Irlandei (0-1).

"Ar fi cea mai mare eroare să privim Italia cu superioritate. Azurrii sunt extraordinari în apărare, dar Italia nu se gândește doar să nu ia gol"
Vicente del Bosque, selecționer Spania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  25 Iunie 2016, 10:57

Iordănescu , la cât e de tembel , îi menaja pe toți . în toate meciurile , găsea pe la Ponferradina sau Rayo , 11 idioți care să stea 3 meciuri cu dosu-n poartă ... Chiar , dacă le era Ghoiolbănescu antrenor , credeți că Spania trecea de grupă ?

dubluv
dubluv  •  25 Iunie 2016, 09:51

Ce *** ***' inseamna "Marți, spaniolii au crezut că Del Bosque va face un TURNOVER"? In ce limba scrieti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează