INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PRELIMINARII CE 2016

Scandal cu Pal Dardai » Hertha a luat foc la vestea că antrenorul său vrea să rămînă selecționerul Ungariei

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2015 00:00

Kicker scrie că nemții nu-i vor mai permite să pregătească și ”naționala” de la 1 iulie, ceea ce înseamnă că n-ar mai fi pe banca maghiară cu ”tricolorii”, pe 4 septembrie. Dar Dardai afirmă: "Nu puteţi să mă rupeţi de Ungaria".

"Cine mă cunoaște știe că obișnuiesc să duc la bun sfîrșit ce încep. Contractul cu Hertha? Nu știu ce scrie acolo. Dar e imposibil să mă rupă cineva de «națională». În pieptul meu bate o inimă maghiară". Declarația selecționerului Pal Dardai, dată sîmbătă, după victoria din Finlanda (1-0), a fost primită cu urale la Budapesta, dar a încins spiritele la Berlin.

Pe șefii săi de la Hertha nu-i interesează că, aflat pe locul 3 în grupă, la 3 puncte de liderul România, Dardai ar putea califica Ungaria la Euro 2016. Ei știu că Bundesliga demarează pe 16-17 august și vor ca antrenorul lor să se concentreze exclusiv asupra alb-albaștrilor.

În contract i-au și trecut o clauză în acest sens în februarie, cînd și-au dat acordul să antreneze în paralel și Ungaria. Iar potrivit bisăptămînalului Kicker, au decis să uzeze de ea! Ceea ce înseamnă că, pe 4 septembrie, în "șocul" cu "tricolorii" de la Budapesta, Dardai n-ar trebui să mai fie pe banca maghiarilor.

L-ar înlocui un neamț

Maghiarii sînt pregătiți pentru cazul în care Dardai va trebui să renunțe la funcția de selecționer. Postul ar urma să fie preluat de un neamț, Bernd Storck, care în acest moment e selecționerul Ungariei U20. Storck a fost secund la Hertha, Wolfsburg, Partizan, și a pregătit Kazahstanul între 2008 și 2010.

E oficial. Afară!

Ceea ce era de așteptat s-a întîmplat. După 4 eșecuri consecutive, toate în preliminarii, finlandezii l-au demis pe Mixu Paatelainen din funcția de selecționer, post pe care-l ocupa din 2011.

11 punctea obținut Ungaria în cele 5 meciuri cu Pal Dardai pe bancă: 3 victorii, două remize

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează