INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA 1-1

Staff-ul României se bucură după 1-1 cu Elveţia: "Am suferit mult! Este un egal care ne dă speranţe"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 22:24

Viorel Moldovan, unul dintre antrenorii secunzi ai României, a comentat meciul "tricolorilor" cu Elveţia, scor 1-1.

"Consider că am avut o primă repriză destul de bună. Am fost agresivi şi i-am ţinut pe elveţieni departe de poarta noastră. Am avut 1-0 şi am şi avut două ocazii de a marca, prin Chipciu şi prin Săpunaru. Dacă făceam 2-0, jocul se schimba.

În a doua repriză, Elveţia a ieşit mai hotărâtă şi a pus presiune mare pe noi. A fost un meci de uzură şi a fost multă energie consumată. Nu a fost uşor şi am suferit mult.

Este bine că am obţinut un egal care ne dă speranţe. Elveţia nu ne-a surprins cu nimic. A jucat aşa cum ştiam că o va face", a spus Moldovan la DigiSport.

Clasament grupa A:

clasament

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (27)
itrobert
itrobert  •  17 Iunie 2016, 00:18
Postat de daculliber pe 16 Iunie 2016, 05:01

Tipic romanesc...Ne multumim cu putin si tot spunem, "nu acum, nu inca, data viitoare"...Cine sa-l mai inteleaga pe generalul in izmene, cind incepe cu Chipciu si Prepelita, ambii total iesiti din forma? Iar pe banca stau Sinmartean, Stanciu si Alibec...Apoi il baga pe Hoban, alt jucator sters, care nu a jucat absolut nimic cu Franta...Si nici in alte meciuri...Pina si Popa a jucat mai bine ca el in primul meci...Romania nu are un playmaker care sa lanseze mingii catre atacanti...Sau are, dar sta pe banca (Sinmartean)...Jucam haotic, dovada fiind ca cea mai mare ratare a avut-o Sapun, un fundas clasic...Chipciu ***, joaca binisor o repriza, dupa care dispare total din joc, ca si cum nu l-ar mai interesa nimic...Are o mare vina la golul elvetienilor, cind privea faza cu indiferenta, neincercind sa isi ajute colegii din aparare...Dar cele mai grave probleme *** de intelect, le are selectionerul...Am urmarit meciul pe TSN(Sports Network) si comentatorii englezi se mirau de absenta lui Stanciu si Sinmartean...Nici ei nu intelegeau ce strategie are Romania...Unul se intreba ironic, daca nu cumva Iordanescu isi odihneste cei mai buni jucatori pt meciul cu Albania?!?!?! Degeaba ne facem iluzii, Franta va face un egal de salon cu Elvetia, iar cele doua vor merge mai departe brat la brat, asa ca intre vecini...Iar noi, nu vom bate in veci Albania cu acest *** pe post de antrenor...

"Egal de salon" zici? Aceeasi situatie a fost (un pic diferita numai) in meciul dintre Costa Rica, plecata acasa cu 0 puncte si liderul grupei din acel moment, Columbia. Numai la meci pierdut, Columbia ajungea pe locul doi cu pericolul eminent de a intalni Brazilia (la momentul partidei Brazilia inca mai putea castiga grupa ei... Costa Rica ca facut o partida fantastica si a castigat (desi era plecata acasa) cu 3-2. Team USA a castigar grupa si eu mi-am luat bilet pe Century Link :)... Eu cred ca se va juca serios dar mai cred ca Romania isi ia leapsha de la Albania care a facut un meci fantastic cu Franta.

sherlock
sherlock  •  16 Iunie 2016, 06:01

Ce bolovan...

sexilian
sexilian  •  16 Iunie 2016, 05:14

cascheta mai ai icoane?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează