INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  INCIDENTE

Steliștii și dinamoviștii s-au luat la bătaie în Franța! Unul dintre lideri s-a ascuns în baia barului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 18:59

Galeriile marilor rivale Steaua și Dinamo s-au dus în Franța pentru a susține naționala României, însă sâmbătă lucrurile au degenerat și acestea s-au luat la bătaie în Paris. 

Victimă a căzut liderul Peluzei Cătălin Hîldan, Elias Bucurică. Mai mulți suporteri din Peluza Sud a Stelei l-au atacat pe dinamovist, iar ca răspuns, alți 20 de suporteri ai "câinilor" au luat cu asalt un bar în care se aflau steliștii, anunță pagina de facebook a Ultras România.

"Din păcate unitatea dintre Dinamo și Steaua a ținut doar până la meciul cu Franța! Astăzi (n.r. ieri) liderul PCH a fost atacat de membrii Sud Steaua! După faza asta, 20 de membri PCH au atacat barul în care se aflau membrii Sud Steaua în care unul dintre lideri a fugit și s-a baricadat în bucătăria barului!

P.S! Video-ul în care PCH atacă barul o să fie postat după EURO, Speram sa fie Unitate Naționala!", se arată pe pagina de facebook citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  13 Iunie 2016, 17:50

unul dintre suporterii pentru care autorităţile franceze au decis măsurii reţinerii este Andrei Florescu, rugbist legitimat la CSA Steaua, sportiv care a mai fost implicat în trecut în bătăi între suporteri.George Boroi, comandatul CSA, a declarat: "Sincer să fiu, nu ştiu nimic despre acest subiect. Fiind vorba despre domnul Florescu nu exclud această posibilitate. El are, însă, doar un contract sportiv cu noi

hotcocoa
hotcocoa  •  13 Iunie 2016, 12:40

Deasta sunt mandru ca sunt stelist. Mai jos vedeti 2 exemple de oameni, un stelist, teodor.muresan, care chiar daca e stelist, nu tine partea nimanui, e constient ca ambele parti au gresit si e obiectiv, criticand ambele parti. Tot mai jos este si dinamovistul danut1971 care e incapabil de a judeca obiectiv si la rece, care arunca cu injurii doar asupra unei parti si astfel denota faptul ca este ***. Q.E.D.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  13 Iunie 2016, 12:01

jos fcsb-istii! *** fortza Dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează