INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ASTRA

Șumudică a vrut s-o ducă pe Astra pe Giulești » Ce s-a întâmplat de fapt și ce plan are pentru meciurile din Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 17:41

Oficialii UEFA au hotărât, în urma mai multor vizite în România, că Astra nu va putea juca meciurile de pe teren propriu din grupa de Europa League pe stadionul de la Giurgiu.

Astfel, reprezentanții campioanei României au ales varianta stadionului Arena Națională, unde va juca și Steaua în Europa League.

Marius Șumudică însă se așteaptă ca echipa sa să fie susținută de rapidiștii din Capitală. De altfel, antrenorul a povestit că și-a dorit să mute meciul din Liga 1 pe stadionul Giulești special pentru publicul rapidist.

"Oficialii UEFA au anunțat că gazonul de la Giurgiu nu e practicabil. Jucătorii sunt puțin dezamăgiți pentru că la Giurgiu era altceva, erau acasă. E bine că vom juca împotriva Stelei pe Arena Națională și ne vom obișnui cu stadionul. Ar fi ceva să vină rapidiștii să ne susțină! Am încercat să mut meciul cu Gaz Metan pe Giulești pentru că știam că suporterii Rapidului și-ar fi dorit să vadă un meci în Liga 1, dar nu s-a putut.

Fac un apel și la cei de la Giurgiu, chiar dacă distanța e mare, să vină alături de noi. Voi face tot posibilul ca biletele să aibă un preț bun. Acum am ajuns la mâna oamenilor din Giurgiu, avem nevoie de ei", a declarat Șumudică la Dolcesport.

Giurgiuvenii sunt în grupă cu Viktoria Plzen, AS Roma și Austria Viena. Programul Astrei pe teren propriu: Austria Viena (15 septembrie), Viktoria Plzen (3 octombrie) și AS Roma (8 decembrie).

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
merace
merace  •  09 Septembrie 2016, 00:44

s-o fi gandit ca Astra se termina cu RA de la Rapid, si Giulesti incepe cu GIU ca Giurgiu! :D hahaha

1686525761599040
Mario Durm  •  08 Septembrie 2016, 23:17
Postat de andyandrei2015 pe 08 Septembrie 2016, 20:04

100 de insi o sa fie,rasu ninel ne strica stadionul,si aici ma refer si la steaua si dinamo,e stadion pt echipele din Bucuresti,nu pt clone

Care Steaua? FCSB nu e tot o clona, atat timp cat nu detine nimic? Iar legat de Dinamo... daca vreodata ajunge sa joace in Europa, o face si datorita echipe "clone" a lui Sumudica, care a adus puncte bune Romaniei in ultimii doi ani. Nu fi rautacios. Iar legat de National Arena... intelegi tu din denumire ce e, inteligentule. Sumudica din *** a facut bici. Nu are la dispozitie si nici nu a avut lotul FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Septembrie 2016, 20:04

100 de insi o sa fie,rasu ninel ne strica stadionul,si aici ma refer si la steaua si dinamo,e stadion pt echipele din Bucuresti,nu pt clone

Vezi toate comentariile (6)
Comentează