INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

Șumudică se ia de toată lumea după primul meci de la EURO: "Franța a fost o echipă șchioapă! România nu a contat în atac"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 11:20

Marius Șumudică a comentat meciul dintre Franța și România, 2-1, și a spus că francezii au jucat slab și au profitat lipsa de forță ofensivă a românilor.

"Din punct de vedere ofensiv, noi nu am pus nicio problemă Franței. Nu a fost nicio fază în care să avem 6-7 pase consecutive și să ducem mingea din treimea noastră în treimea lor.

Ne-a bătut o echipă slabă, o echipă șchioapă și jalnică. Mă așteptam la mai mult din partea Franței. Așteptam să văd o diferență mai mare. Nu a fost presiune și nici valuri de atac.

Diferența s-a făcut la atacanți. Franța a avut un număr 9 pe care l-a ținut doar în atac, iar noi căutam un număr 9 care să alerge și să mai facă nu știu câte. Nimeni nu-l băga în seamă pe Payet până acum. El nu a mișcat în meciul West Ham - Astra, din preliminariile Europa League.

Noi ne-am rezumat doar la contraatac. Dacă nu pui probleme, nu poți avea pretenții. În plus, nu am urcat nici pe benzi, cu excepția lui Săpunaru. Raț și Stancu nu au centrat deloc.

Cu Elveția și Albania trebuie să atacăm. În aceste meciuri trebuie să se vadă calitatea jucătorilor. Acum nu mai poți juca la așteptare", a spus Șumudică la Dolce Sport.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (126)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Iunie 2016, 19:06
Postat de adianghelescu pe 11 Iunie 2016, 16:30

si nu ne mai bucuram cind pierde steaua steaua nu mai exista ,exita doar o clona ***

DE AIA VENITI TOTI ,CA SUNTETI MAXIM 20 DE MII TOTI,LA MECIURILE STELEI,IN REST RAMANETI NULI ,NISTE PROSTI,FRUSTRATI PE VIATA

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Iunie 2016, 19:05
Postat de adianghelescu pe 11 Iunie 2016, 16:28

in primul rand eu nu te-am jignit dinamo asa in saracia noastra nu are in conducere puscariasi iar voi cind nu aveti argumente jigniti eu am spus ce am vazut niste jucatori umfalti de niste telviziuni si ziare supuse marelui cioban ce a facut marele stanciu in afara pasei la stancu si plonjonul in careu nu mai spun de chirpciu care a atins mingea de 4 ori si de trei ori a dat-o in aut tot asa orice portar lovea mingea cu pumnul numai gafarusanu a dat dupa muste e clar ca generalul e perimat si ecazul sa isi faca bagajele iar despre persoana ta imi vine sa plang cit esti de prost

VORBESTI DESPRE TINE,TARA NA N *** PROSTANAC,ESTI SI PAPAGAL PE DEASUPRA .CA SA INTELEGI CA ESTI PROST,TREBUIE TOTUSI SA TI MEARGA MINTEA .HATER FRUSTRAT !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  11 Iunie 2016, 21:02

Are dreptate,cand o sa jucam fotbal...alergatorii la atletism...fara rautate dar este timpul sa jucam,mai ales daca oricum pierdem...dar la ciupeala murind pe teren,iar motanul de aceea joaca in Turcia pentruca rateaza inimaginabil...

Vezi toate comentariile (126)
Comentează