INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SECURITATE

Supliment de pază pentru ”tricolori” » FRF vrea agenți de securitate pentru naționala României la Euro

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2016 00:00

FRF intenționează să deplaseze la Euro un grup de 15-20 de agenți de securitate, care să ofere ”naționalei” un plus de siguranță pe durata turneului final.

Situația tensionată din Hexagon și pericolul atentatelor pe durata Euro reprezintă o temă de grad zero pe agenda FRF. Deocamdată, singurul detaliu cert legat de sistemul de siguranță e acela că alături de echipa națională se vor afla în permanență trei agenți din partea autorităților franceze.

Este vorba despre un ofițer de legătură și încă doi subalterni ai acestuia, care se vor afla nonstop lângă "tricolori" pentru a gestiona planul de securitate gândit de organizatori. În plus, din partea Jandarmeriei va merge un contingent de 5-10 oameni, care va avea însărcinări în special pe zona de suporteri.

La solicitarea lui Iordănescu, FRF intenționează însă să deplaseze în Franța un grup de circa 15-20 de agenți de pază, care să completeze lanțul de securitate din jurul echipei naționale. E posibil să fie angajați ai unei companii private de security, care să intre, practic, în delegația oficială pentru turneul final.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează