INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA

Ținta teroriștilor! Selecționerul Portugaliei crede că Ronaldo pune în mare pericol reprezentativa țării sale

Ronaldo va fi păzit ca un șef de stat la Euro
Ronaldo va fi păzit ca un șef de stat la Euro

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2016 00:00

Ronaldo, prin prezența sa în lot, pune în mare pericol reprezentativa Portugaliei - susține selecționerul Fernando Santos.

Cristiano Ronaldo, 31 de ani, e cel mai bun și cel mai scump jucător din lotul Portugaliei. Dar și un veritabil magnet pentru teroriști - consideră selecționerul Fernando Santos.

"Datorită prezenței lui în lot suntem printre reprezentativele de la Euro 2016 cel mai amenințate de-un eventual atac terorist", a punctat tehnicianul de 61 de ani, care le-a cerut fanilor să înțeleagă situația: "Vom fi supravegheați de poliție mai mult decât ne-am dori. Dar n-avem de ales".

În Franța, starea de urgență instaurată după atentatele din 13 noiembrie 2015 a fost prelungită până la sfîrșitul lunii iulie. Iar la Paris, unde Portugalia va întâlni Austria pe 18 iunie, poliția a anunțat că va apela la ajutorul armatei și al agențiilor private de securitate pentru a putea face față situației.

600.000 €a fost prima încasată de Ronaldo, de la Real, pentru câștigarea Ligii. Portughezul a donat-o în scopuri caritabile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează