INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PREDICȚII

TOP-ul marilor speranțe pentru EURO 2016 » Un "tricolor" e pe listă, iar englezii îl aseamănă cu Hagi

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2016 18:44

Campionatul European reprezintă o bună ocazie pentru marile cluburi să urmărească jucătorii și să-și stabilească țintele. Cei de la eurosport.co.uk au alcătuit TOP-ul celor mai promițători tineri, iar pe listă se regăsește și un jucător român.

TOP 5

1. Site-ul îl descrie pe Nicolae Stanciu ca fiind din același "aluat" ca fostul purtător al "numărului 10" la națională, Gheorghe Hagi. Autorul articolului evidențiază vârsta la care s-a remarcat fotbalistul Stelei, abia la 23 de ani.

Forma din ultimul sezon la Steaua, dar și evoluțiile bune sub "tricolor" (4 goluri/ 5 meciuri), l-au adus pe Stanciu în TOP-ul celor mai promițători fotbaliști de la EURO 2016.

2. Oleksandr Zinchenko,19 ani, fotbalistul lui Ufa. Ucraineanul a marcat și împotriva României la amicalul pierdut de "tricolori", cu 3-4. Mijlocașul a marcat golul doi al partidei și a devenit cel mai tânăr marcator al Ucrainei din toate timpurile. Mobilitatea și versatilitatea sa în "iarbă" l-au adus deja în atenția lui Manchester City.

3. Adam Nagy, fotbalist la Ferencvaros, în vârstă de 20 de ani va fi urmărit cu atenție de către marile cluburi ale Europei, datorită abilităților sale de la mijlocul terenului. Ungurul este curtat de către Liverpool și Chelsea, dar tânărul fotbalist nu se arată dispus să-și părăsească formația actuală.

4. Exodul fotbaliștilor croați poate continua prin plecarea lui Marko Pjaca, 21 de ani. Momentan la Dinamo Zagreb, Pjaca este așteptat să facă pasul spre Vestul Europei în curând. Croații admit că, în momentul de față, mijlocașul este cel mai bun produs din liga națională.

5. Emil Forsberg, 24 de ani, e suedezul care a promovat în Bundesliga cu Red Bull Leipzig și se află în cel mai bun moment al carierei sale. Pe radarul echipelor care s-au arătat interesate de serviciile sale și-a făcut apariția Liverpool.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 ( Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Citește și:

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024
Nationala
România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
Euro 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Nationala
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (12)
ftwraku
ftwraku  •  07 Iunie 2016, 22:10

Dat comentariile astea 4-5 lui Stanciu,si daca nu am dreptate,sa arate asta pe teren. Sa demonstreze ca nu este asa. Sa termine cu pozele cu Bebe Camata si alti interlopi cand site ca presa sta cu ochii pe el,sa mai lase tatuajele si sa faca 100 abdomene in plus acasa cand se plictiseste si se gandeste ca are nevoie de al 31-lea tatuaj.... Si atunci cand mai are energie,sa se duca la femeia lui,nu cu interlopii ca ii arata aia cine stie ce 'mondenitati' cu turajul mai mare decat un camion de marfa.... Nu am fost rau deloc,mie daca mi-ar zice cineva lucrurile astea nu le-as lua in seama pt.ca stiu ca nu sunt asa.... De asta s-a dus nationala in primul rand. Aia aveau in primul rand dorinta sa faca performanta,adica caracter si mintea la fotbal. Vio ,golgheter in Franta,Petrescu,Hagi,Popescu-capitan Barca,erau mai vedete de 10x dar la impresii erau de 1000x inferiori astora din ziua de azi... iar cand venea vorba de prioritati,primul era fotbalul(exceptand poate familia),ACOLO S-A FACUT DIFERENTA. CA NISTE SFINTI nu au fost nici aia,ca nu le cerem astora sa castige ei ce nu au facut nici aia din cea mai buna generatie a Romaniei,nu le mai cerem nici macar sferturi sau sa treaca de grupe,dar cate o calificare la un CAMPIONAT MONDIAL ar mai fi necesara daca tot suntem plini de 'talente' si de mari vedete....

ftwraku
ftwraku  •  07 Iunie 2016, 22:01
Postat de ftwraku pe 07 Iunie 2016, 21:45

nu tin nici macar cu echipa din orasul meu natal,orasul cu cea mai mare rata de alfabetizare dinainte de recensamantul din 30'.... Vizavi de logica,tot ceea ce am scris acolo este bazat pe logica. Vrei sa iti pun poze cu Stanciu si Bebe camata si alte persoane mirifice....ia jocul lui Stanciu de cand presa a inceput sa il laude putin...deja a clacat,fiind slabut psihic....de altfel,si Porumboiu zicea de el ca este slabut mental...deja are 30 de tatuaje+pe corp,interlopii 'ie" prietenii lui,nu vezi deja un tipar....speaking of logics?

oK,ca unii pot sa aduca argumentul ca 'este cel mai bun din echipa Romaniei' .... da,poate sa fie un argument. Dar cand stai sa gandesti putin ce inseamna asta,nu mai pare chiar cine stie ce... ca esti mai talentat decat Pintili si Hoban ori Ad.Popa,asta te incanta? Poi da,depinde ce mentalitate ai. Eu am fost crescut nu ca un fomist,sa prind 100.000-200.000 de euro pe an contract la Steaua asa cum are el si sa consider asta varful. Asta fac fomistii,(adica oamenii care pot realiza mult mai mult dar se multumesc cu 1% din ce ar putea sa faca muncind si fiind seriosi,un pic mai modesti. Apoi,daca ajungi ca Ibrahimovici,iti permite lumea sa faci glume si fel si fel de exagerari,cum ii permit suedezii....Dar asta dupa ce ai rupt POARTA LA AJAX,NU LA MALMO....si apoi ai mai castigat titluri cu Inter,Juve,Milan.... Oamenii ca Stanciu cea mai mare sila imi provoaca. In fata unuia ca BANEL NICOLITA IMI SCOT PALARIA ORICAND si ii zic: 'maestre,ma inclin in fata ta'.... Ori in fata unuia ca Hoban care a ajuns campion la 30+ de ani,parca avand tot timpul vantul in fata....In fine. Seara buna.

ftwraku
ftwraku  •  07 Iunie 2016, 21:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

preocuparea pt. unu de 23 de ani,ar trebui sa fie 'ba,Martial ala are 19 si a dat in 6 luni mai multe goluri decat am dat eu pana la 23 ,el in Ligue 1,eu in Liga 1,campionat mai slabut...daca tot zic astia ca sunt asa talentat,eu de ce mai joc inca in Liga1,ca maine-poimaine fac si eu 28 ca si Chipciu si tot in Liga 1 sunt,poate,cel mult cu perspectiva unui contract bun financiar la o echipa anonima din Turcia sau Arabia Saudita. Asa vreau eu sa ajung dat fiind talentul meu?" . Cam asta ar fi gandirea unui om care vrea performanta. Toti aia din GENERATIA buna a Romaniei LUATI LA UN LOC NU AU DAT SUBIECTE PRESEI CAT STANCIU IN ULTIMELE 6 LUNI...Toti aia ,jucatori mari si presa statea cu ochii pe ei,Hagi,Munteanu,Moldovan(cand era golgheter in Franta) etc,etc,vorbeau pe teren,nu in presa sa isi arate cel de al 30-lea tatuaj sau sa se tina de cat cu cine stie ce camatari....ERAU PREOCUPATI DE FOTBAL,de aia au reusit...Asta face diferenta dintre sportivi si fotbalisti...PIRLO CU PSIHICUL si mentalitatea LUI STANCIU era un anonim acum,la fel si Zidane....Ibrahimovici a inceput cu fitele dupa ce rupsese poarta la Ajax si era liderul unui generatii bunicele a lui Ajax,care mai scosese capul prin UCL.... STANCIU LA 23 DE ANI,EVALUAT LA STANDARDELE DIN FOTBALUL MEDIU,NU MARE,ESTE ZERO. ZERO BARAT. Iar in fotbal,unii,vedem in echipa frantei,la 19,20 de ani,precum Martial si Coman,deja joaca in echipe mari,NU REZERVE....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează