INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

VIDEO Din păcate, trebuie să-i dăm dreptate! Conferința de presă incredibilă a lui Gică Hagi din 1998: "Să ne faceți statuie! În 3 ani fotbalul românesc e mort"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 11:06

Pe 3 iunie 1998, România, deja calificată la Campionatul Mondial din Franța, învingea pe Paraguayului cu 3-2, într-un amical desfășurat pe stadionul din Ghencea.

După meci, la conferința de presă, Gheorghe Hagi a avut o intervenție ca o profeție. De atunci și până acum, naționala noastră nu s-a mai calificat la vreun turneu final al Campionatului Mondial.

"E normal ce spune Iordănescu! Noi jucăm pentru România! Am muncit pentru bani. Țineți cu echipa națională! V-am obișnuit prost timp de 10 ani.

La ce condiții avem, nu avem nici un fotbal. Ce performanțe sunt în România? Suntem capi de serie la Mondiale. Nu ne prețuiți! Noi jucăm fotbal bine.

Merităm să ne faceți statuie. La ce condiții sunt în România, trebuie să ne faceți statuie. Noi ne facem meseria bine. În 3 ani fotbalul nostru se duce.

Rezultatele sunt cu noi", a zis Hagi atunci la conferința de presă când chiar a avut un dialog dur cu presa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
utaaradan
utaaradan  •  20 Iunie 2016, 12:13

pai normal, vorba altui ziarist care a spus lucrurilor pe nume, hagi stia ce vorbeste pt. ca facea si face parte din cooperativa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează