INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  NAŢIONALĂ

VIDEO Doi dintre oamenii de bază ai Stelei au comis-o grav la naţională

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 11:42

Giedrius Arlauskis a făcut un sezon formidabil în poarta Stelei şi a tot fost convocat la echipa naţională a Lituaniei, însă ultima partidă între buturile ţării sale a fost dezamăgitoare.

Elveţia a învins Lituania cu 4-0 pe propriul teren, iar portarul roş-albaştrilor a comis o gafă uriaşă la primul gol al gazdelor marcat de Drmici. Acesta a fost şi momentul psihologic al partidei. După două minute, elveţienii au mai înscris o dată prin Fabian Schar, după care Xherdan Shaqiri a reuşit o "dublă".

Un alt stelist a comis şi el o greşeală gravă în timpul jocului naţionalei sale. Fernando Varela, fundaşul Insulelor Capului Verde, şi-a înscris un gol în propria poartă în partida cu Niger, însă formaţia sa a cîştigat cu 3-1.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
sulheticul
sulheticul  •  16 Noiembrie 2014, 18:11

Nu stiu ce meci a facut Varela, dar fata de Arlauskis sunteti magari cand spuneti ca "a comis-o grav". Am urmarit rezumatul ( ://www.flashscore.ro/meci/xjPeZ95l/#video ) si pana la golul din minutul 66 (cand se poate vorbi si de un fault in atac) Arlauskis a fost cel care ia tinut pe lituanieni in meci. Putand fi 3/4-0 pentru elvetieni dinaintea minutului 66. De altfel cel mai bun jucator lituanian de pe teren a fost Arla.

samertx
samertx  •  16 Noiembrie 2014, 16:21
Postat de valiza.epo pe 16 Noiembrie 2014, 15:50

Ce fel de viata sociala ai TU, daca il vezi pe ala toata ziua pe internet?!? Incearca sa vorbesti cu litere de tipar. Poate te exprimi mai bine.

:))

maianimalule
maianimalule  •  16 Noiembrie 2014, 16:19
Postat de valiza.epo pe 16 Noiembrie 2014, 15:50

Ce fel de viata sociala ai TU, daca il vezi pe ala toata ziua pe internet?!? Incearca sa vorbesti cu litere de tipar. Poate te exprimi mai bine.

creste inima in mine cand vad cum i-a unit viorel fonta pe labah si valiza :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close