INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  UNGARIA - GRECIA 0-0

VIDEO Egal pentru noi » Nu se putea mai bine! Ungaria nu a pierdut, dar a rămas la cinci puncte în spatele României, 0-0 cu Grecia

Duel la înălţime între maghiarul Tozser şi grecul Athanasiadis. Spectacol, dar nici unul nu cîştigă // Foto: Reuters
Duel la înălţime între maghiarul Tozser şi grecul Athanasiadis. Spectacol, dar nici unul nu cîştigă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 23:56

Grecii au schimbat selecţionerul, nu şi norocul. N-au înscris nici cu Markarian, deşi şi-au sufocat rivalii la Budapesta. Şi, cu două puncte, elenii ies din calcule. Ultimii în grupă.

Jucăm slab cu Feroe şi ne rugăm. După acest 1-0 teribil al nostru, să fie egal la Budapesta. Ar fi ideal. Ne distanţăm de unguri şi le spunem adio grecilor.
Pe "Groupama Arena", plină, 22.000 de spectatori, albaştrii Eladei domină startul. Au un nou selecţioner, uruguayanul Markarian, şi vor să cîştige. Sînt într-o situaţie infernală, au un punct în 4 etape. Dacă nu bat, nu mai au nici o şansă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Bătrînul cu pantaloni de trening
Tehnic şi dinamic, Fetfatzidis e argint viu şi îi sperie pe maghiari cu raidurile sale. Dar mijlocaşul elen nu trece şi de Kiraly, eternul portar în pantaloni gri de trening prinşi în şosete albe. Are 38 de ani şi rezistă încă, la a 93-a selecţie.
Încurajate de siguranţa bătrînului goalkeeper, gazdele se trezesc şi au cea mai mare ocazie a primei reprize. În minutul 24, Szalai centrează, iar Gera îl fentează în centrul careului pe Manolas şi trage. Peste! Ce şansă a ratat!

Grecii au uitat să dea gol
La pauză se întîmplă ceva. Pentru că, imediat după, ungurii sînt sedaţi. Şi oaspeţii atacă în valuri. Acţiuni în viteză pe benzi, combinaţii în doi sau trei jucători, centrări periculoase, însă fără gol. Îşi sufocă adversarii. Ce folos! Au uitat să marcheze. Nici maghiarii nu fac , deşi au în final două mingi pe care ar fi trebuit să le trimită în plasă.  Se termină 0-0, perfect pentru "tricolorii" noştri.

3-3 a fost raportul şuturilor cadrate la Budapesta (9-8 în total)

61 la sută a fost posesia grecilor aseară, dar nu i-a ajutat

38 de atacuri periculoase au avut elenii (maghiarii, doar 22)

UNGARIA - GRECIA 0-0
UNGARIA: Kiraly - Fiola, Juhasz, Kadar, Leandro - Elek (70 Pinter), Tozser - Stieber, Gera, Dzsudzsak - Szalai (68 Nikolici). Antrenor: P. Dardai

GRECIA: Karnezis - Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Stafylidis - K. Papadopoulos, Samaris - Fetfatzidis (77 Gianniotas), Kone (77 Katsouranis), Christodoulopoulos (69 Fortounis) - Athanasiadis. Antrenor: S. Markarian
A arbitrat Serghei Karasev (Rusia)

Clasament:
1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Insulele Feroe 3p
6. Grecia 2p

Meciuri viitoare
13 iunie 
Finlanda - Ungaria
Irlanda de Nord - România
Insulele Feroe - Grecia

4 septembrie
Insulele Feroe - Irlanda de Nord
Grecia - Finlanda
Ungaria - România

7 septembrie
Finlanda - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Ungaria
România - Grecia

8 octombrie
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia
România - Finlanda

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  30 Martie 2015, 15:16

Gazetari de carton! Putina aritmetica nu strica: daca bat tot ce urmeaza grecii fac 17 puncte deci mai au sanse!

hrichie
hrichie  •  30 Martie 2015, 14:38
Postat de van_daame pe 30 Martie 2015, 10:48

Indiferent cum arata Grecia acum, daca isi vor oferi sansa sa ajunga la Turneul Final, acolo sunt convins ca am vedea o cu totul alta fata a echipei elene.

prost mai esti..poate le da un wild card ca la tenis sa le fezi tu fata ..sau c..ru..ca tot esti indragostit asa de ei..sa ii lingi un pic...ca altceva nu ai ce sa vezi la ei ca sunt anti-spectacol dintotdeauna..o echipa urata..din toate punctele de vedere...si e un plus lipsa lor de la euro..ca nici nu baga nimeni de seama decat ei..ca nu sunt acolo...sa se ocupe de economie..nu de fotbal...

tandd
tandd  •  30 Martie 2015, 13:29
Postat de van_daame pe 30 Martie 2015, 10:46

Nu este adevarat! Grecii mai au foarte multe sanse (conditia fiind sa obtina punctaj maxim de acum incolo), intr-o grupa foarte complicata, cu combatante inconstante si cu Romania pe post de arbitru al celorlalte in lupta pentru locurile 2 si 3.

ai tras ceva pe nas?teoretic feroe se poate califica mai usor ca grecia,ca are cu 1p in plus,dar pe noi practica ne omoara.Grecia a iesit complet din calcule,ptr ei calificarea s-a jucat demult iar ca joc sunt o echipa urata.SImulari pe banda rulanta vociferari din toate pozitiile si joc de avantul falticeni,daca-ti mai dau si un gol dintr-o faza fixa urmeaza 90 min de cosmar din care se joaca maxim un sfert din timp.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează