INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ISLANDA - UNGARIA 1-1

VIDEO + FOTO Dramatism la cote maxime în Islanda - Ungaria! Un gol cât o calificare marcat pe final și o ocazie uriașă care a închis partida

FOTO: Reuters +17   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 16:12

După egalul cu Portugalia, scor 1-1, Islanda, țară cu numai 100 de fotbaliști profesioniști legitimați, a mai produs o surpriză și a reușit să o încurce și pe Ungaria, scor 1-1. 

VEZI VIDEO

Gylfi Sigurdsson a marcat primul gol al meciului, în minutul 40, din penalty. Islandezii au rezistat eroic până spre final, când au fost "sabotați" din interior. Saevarsson a deviat în propria poartă în minutul 88. 

S-a terminat 1-1, chiar dacă în final Islanda a ratat o mare ocazie prin veteranul de 38 de ani Eidur Gudjohnsen, la o lovitură liberă de pe linia careului de 16 metri. 

După a câștigat cu Austria, scor 2-0, Ungaria este aproape de o calificare istorică, în timp ce Islanda are nevoie de un succes cu Austria în ultimul meci pentru a mai spera.

Doar 100 de fotbaliști profesioniști sunt legitimați în Islanda, iar un sfert dintre ei sunt acum la EURO.

LIVE ISLANDA - UNGARIA 1-1 (G. Sigurdsson 40/ Saevarsson 88, aut.)

Echipele:

Islanda: Halldorsson - Saevarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Skulason - Gunnarsson, G. Sigurdsson - Gudmundsson, Bodvarsson, Bjarnason - Sigthorsson

Ungaria: Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Gera - Dzsudzsák, Nagy, Kleinheisler, Stieber - Priskin

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
tihi
tihi  •  19 Iunie 2016, 08:45

Rusul a dat 2 penaltyuri cadou la cele doua partide conduse de el: un 11 m Romaniei si un 11 m Islandei.Sper sa nu mai conduca nici un meci.

tihi
tihi  •  19 Iunie 2016, 08:43

Pe moment arbitrul rus a dat un cadou 11 m islandezilor nu a fost de mirare.Vedeti statistica meciului,si veti vedea ca ungurii au fost net superiori la toate capitolele.Sint cei mai buni din grupa F.Sint calificati fara probleme.

cinva
cinva  •  19 Iunie 2016, 01:51
Postat de randoom_._ pe 18 Iunie 2016, 19:45

cu putin noroc,poate termina *** ungaria pe locul 4. important este,sa piarda acuma. islanda face 4 puncte. portugalia bate pe austria diseara si face 4 puncte. in ultima etapa,portugalia sterge pe jos cu ungaria. iar austria bate la limita islanda si termina pe locul 3. iar *** sunt out. ar fi ideal asa,dar nu cred ca o sa avem noi atata noroc. mai mult,sa nu ne trezim ca bat ungurii pe islnadezi in a doua repriza.

Sper ca n-ai pariat mult azi

Vezi toate comentariile (102)
Comentează