INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 22:00, DOLCE, PROTV, GSP

VIDEO + FOTO Primii fani au ajuns la Stade de Lyon » Pactul dintre suporterii români şi cei polonezi înainte de România - Albania

FOTO: Răzvan Luţac +4   FOTO
FOTO: Răzvan Luţac

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 19:59

România va juca în această seară de la ora 22:00 cu Albania un meci care e echivalent cu o calificare în optimile de finală ale Campionatului European. Partida va fi în direct pe Protv, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.RO.

Primii fani ai României au ajuns deja la Stade de Lyon, locul de disputare al partidei. Fanii "tricolorilor" s-au întâlnit cu mai mulţi fani ai Poloniei şi au căzut de acord asupra duelului din "optimile" EURO: "Ne întâlnim în «optimi»" şi-au promis fanii :).

Dacă vom termina pe locul 2, vom juca sâmbătă, pe 25 iunie, în prima optime de finală, la St. Etienne, împotriva locului 2 din grupa C, foarte probabil Polonia. 

Vezi AICI meciul România - Albania în format liveTEXT şi VIDEO

Clasament grupa A:

 grupa a

România va juca împotriva Albaniei diseară, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

Citește și:

Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Superliga
Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”
Altele
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (10)
westfield
westfield  •  19 Iunie 2016, 21:06

Baaaa dar cum ramane cu informatiile voastre cum ca ungurii s-ar intalni cu polonezii pt a-i bate pr suporterii romani??? Ma mincinosilor, cu informatiile voastre pe "surse". Nasa, CIA si FBI-ul lucreaza pt voi...articole cu subiecte mincinoase. Rusine sa va fie !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iunie 2016, 17:32

desi este o natiune cu o populatie de vreo 8 ori mai putin numeroasa decat Romania, Albania va fi sustinuta la acest meci de vreo 30.000 de suporteri. desi este de vreo 8 ori mai numeroasa ca populatie, vom fi de vreo 3 ori mai putini in tribunele din Lyon, chiar daca nu suntem doar mult mai numerosi, si chiar Natiunea Romana dispune in Franta de circa un milion de refugiati economic (in general oameni de moravuri usoare, oameni incapabili sa se dezvolte profesional in Romania si in general, oameni care sunt limitati, si oameni cu o foarte slaba educatie, experienta si personalitate). dar asta conteaza mai putin : intre 2 dintre cele mai slabe calificate la acest turneu final, totul se va decide numai prin Hazard, din pacate nu cel al lui.. Eden.

alegsandru
alegsandru  •  19 Iunie 2016, 21:06
Postat de tihi pe 19 Iunie 2016, 20:55

Degeaba avem suporteri,daca nu avem echipa.De pe locul 4 nu poti sa te califici.Avem un punct,altii au patru.Trebuie o minune sa ne calificam,eventual inca un penalty=11 m dat cadou de arbitrii ,si poate trei penaltyuri in trei meciuri ne vor ajuta,altminteri noi nu putem marca un gol din actiune.

ce suporteri avem baros ? 5000 la o tara de 19 mil si alte cateva in toate tarile europene? astia sunt 3 milioane la ei si cateva prin Europa, dar la meci sunt 30000 nu 5000. In rest pretentii peste pretentii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează