INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - ITALIA 1-1 (6-5 D. PEN.)

VIDEO+FOTO Ți se rupe inima! Buffon a plâns ca un copil după ce Italia a fost eliminată în sferturi de la EURO

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 01:12

Gianluigi Buffon a încheiat meciul cu Germania în lacrimi, după ce Italia a fost trimisă acasă de nemți la penalty-uri, scor 6-5.

Portarul Squadrei Azzurra a fost la câțiva centimetri de a fi eroul Italiei în sfertul pierdut cu Germania. Și-a împins colegii de la spate încă de la imn și, la 1-0 pentru nemți, a avut o intervenție fantastică și i-a ținut în meci.

La penalty-uri, Buffon a apărat o lovitură de pedeapsă și a fost foarte aproape să mai respingă alte 4, inclusiv cea decisivă transformată de Hector. Goalkeeper-ul de 38 de ani a îndurat cu greu înfrângerea și a plâns în hohote în drumul spre fanii italieni, prezenți în număr mare la Bordeaux.

Click aici pentru VIDEO!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ionutstv
ionutstv  •  03 Iulie 2016, 09:40

Oricum, nu meritau sa ajunga pana aici, atletico 2.

sscorpioss
sscorpioss  •  03 Iulie 2016, 09:02

Italienoii au batut penalty-urile ca si cascadorii rasului...practic au pierdut pe mana lor...execrabil de prost - Pele nici nu stia unde e poarta....!!!

tihi
tihi  •  03 Iulie 2016, 08:26

GERMANII AU CASTIGAT PE MERIT ,AU FOST MAI BUNI IN CEI 90 MIN.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează