INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ALBANIA 2-0

VIDEO + FOTO Victorie la indigo! Franța trece de Albania, după două goluri înscrise în ultimele minute

FOTO: Reuters +11   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 17:09

Franța a câștigat partida cu Albania la fel cum a făcut-o și cu România, în ultimele minute ale partidei, scor 2-0.

Și de această dată nu Payet a fost omul cu golul, însă doar după ce Griezmann și-a intrat în rol. Atacantul lui Atletico s-a înălțat în fața porții și a înscris cu capul.

Payet a punctat în minutul 90+6, cu un nou șut frumos, la colțul lung și l-a egalat pe Bogdan Stancu în topul marcatorilor, cu câte două reușite fiecare.

Golurile au fost de fapt singurele șuturi pe poartă din acest meci. Albanezii au de ce să fie nemulțumiți, dat fiind faptul că au avut câteva ocazii uriașe.

Franța devine prima echipă calificată în optimile de finală de la EURO 2016, iar Albania va avea meci decisiv cu România.

VEZI LIVETEXT!

VEZI VIDEO

LIVE Franţa - Albania 1-0 (Griezmann 90)

Echipele de start:

Franţa: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Kante - Coman, Payet, Martial - Giroud

Albania: Berisha - Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli - Kukeli - Lila, Abrashi, Memushaj, Lenjani - Sadiku

 

 

 

 
 

Citește și:

Jucătorul din Superligă care este la un pas de Universitatea Craiova! A rămas liber de contract!
Superliga
Jucătorul din Superligă care este la un pas de Universitatea Craiova! A rămas liber de contract!
Scene incredibile, ratate de televiziuni, după finala Conference League » Prăpăd în stadion, fotbaliști umiliți
Conference League
Scene incredibile, ratate de televiziuni, după finala Conference League » Prăpăd în stadion, fotbaliști umiliți
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (124)
blatistu49
blatistu49  •  16 Iunie 2016, 05:25

jucam la ciupeala simulare la intimplare la noroc ne paste falimentul haosul intrun sistem ticalos politic cu moldoveanul utc ist la cravata pus pe post de dresor nu vine nimic din urma tineretul e infectat de mizerie nu progresam

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Iunie 2016, 01:48
Postat de belagio pe 16 Iunie 2016, 00:58

unico iti dai seama ce tragedie eu chiar nu stiam ca albania sa ne fii invins intr-o competitie amicala etc...eu faceam putin misto de random cand i-a spus faxx ca daca nu castiga maine cu franta..alias ieri nu mai au nici-o sansa random jijistul ma refer ..Erea o butada...Oricum daca nu batem Albania nu avem ce cauta acolo, si daca tinem cont amigo ca franta a batut albania in min 90 este foarte greu ..de aia fac apologia ce mama naibi nu la facut pe chichen sa batem azi elvetia ?ca puteam...mie imi este frica ca chichen puiu , o sa faca rezultatele din alea cum a facut in 96 ..este un antrenor limitat norocul lui ca are acolo 3 antrenori care mai tin legatura cu fotbalul european..ma gandesc la cei trei , care nu stiu cum il suporta..man mi-am dat seama de la 15 ani ca mircea lucescu este cu 3 clase peste chichen , din toate punctele de vedere ..sa-ti spun unul lui danut lupu i placea sa bea de mic...luce i-a spus ba tu esti fotbalist bea o damigeana dar sa-mi faci rezultate...puiu chichen spune budescule est mare dar joci in china si keseru in bulgaria aici este caracterul chichen este mult sub lucescu ...ala facea fotbalisti nu-i facea inutili prin declaratii...

ratarile se razbuna. daca te duci la asa fiesta cu asa atacnti de duzina, nu ai ce sa speri. la 0-0 cu franta, ratam aproape cu poarta goala, si inca de 2 ori ! la debutul ambelor reprize. la 1-0 cu albania, raid chipciu si trage egoist la coltul lung, desi keseru se pozitionase ideal pe 11 m, gata sa suteze naprasnic, fiin liber ca pasarea cerului, apoi faza de carambol, dar in mod fericit balonul ramane la sapunaru care trage in bara din stanga portarului, desi o pasa de 1 m la dragos grigore putea insemna un gol ca si facut, grigore fiind f bine plasat si la fel de liber cum fusese keseru la faza amintita mai sus. asta e situatia.am avut 3-4 ocazii, acel 11m, aceste 2 ocazii f mari, ambele la 1-0. trebuia sa terminam R 1 in avantaj insurmontabil. elvetienii au fost groggy pana la pauza, chiar daca au avut o posesie sterila, cu cateva tentative de ocazii.

belagio
belagio  •  16 Iunie 2016, 01:01
Postat de 201. pe 15 Iunie 2016, 21:48

Orisice poate fi orice,chiar si un nr. de interior. :))))Iar la alea cu 1-... merg si cu 2-... :)))))

ba voi sunteti nebuni???...o luati pe numerologie... hahaha...

Vezi toate comentariile (124)
Comentează