INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  RUSIA - SLOVACIA 1-2

VIDEO În corzi » Slovacii i-au năucit pe ruși, scor 2-1. Jucătorii lui Sluțki tremură pentru calificare

Weiss deschide scorul la Lille sub privirile lui Smolnikov și Vasili Berezuțki // FOTO Guliver/GettyImages
Weiss deschide scorul la Lille sub privirile lui Smolnikov și Vasili Berezuțki // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2016 00:00

Așa cum începuse meciul de la Lille, parcă rușii erau mai disperați să câștige decât slovacii. Deși, după prima rundă a grupelor, ei aveau un punct, iar adversarul niciunul.

Selecționerul Leonid Sluțki a ales o strategie ultraofensivă, hotărât să tranșeze calificarea în "optimi" de pe acum. Însă socoteala din vestiar nu s-a potrivit cu aceea din teren.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tactică falimentară

Practic, n-a făcut decât să le ofere spații iuților Weiss și Hamsik, care au și profitat. Primul a încheiat cu gol un contraatac plecat din bocancul lui Skrtel, iar vedeta lui Napoli i-a șocat pe ruși cu un trasor în diagonală, care s-a dus spre colțul lung, lovind bara înainte de a pătrunde în poartă: 0-2! Ambele șuturi dintr-o zonă în fundașii Smolnikov și Vasili Berezuțki au făcut pur și simplu figurație.

Doar un final incendiar

La pauză, Sluțki i-a tras pe linie moartă pe "închizătorii" Neustaedter și Golovin, mergând pe mâna mai creativilor Mamaev și Glușakov. Tabloul a rămas însă cam același. Până-n minutul 80!

Atunci, Șatov a găsit o breșă în defensiva slovacilor, centrându-i lui Glușakov: 1-2. Dar mai mult decât un final încins, Rusia n-a obținut. Și o așteaptă acum un meci de a fi sau a nu fi în "optimi" cu Țara Galilor.

Trei huligani ruși arestați

Deși UEFA le-a sancționat "naționala", amenințând-o cu excluderea de la Euro, huliganii ruși nu s-au potolit. După incidentele de la Marseille, s-au bătut din nou cu englezii și cu galezii, de astă-dată la Lille.

Atât marți, cât și ieri, înaintea meciului cu Slovacia, când poliția a arestat trei dintre ei. Reacția ministrului rus al sporturilor, Vitali Mutko: "Fanii noștri sunt tot timpul provocați".

rusia slovacia 1 2

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează