INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »   ȚARA GALILOR - BELGIA 3-1

VIDEO IncrediWales » Galezii s-au calificat în semifinale după un meci incredibil în fața Belgiei

Articol de - Publicat sambata, 02 iulie 2016 00:00

Când nu încerci să păcălești fotbalul, nu are cum să nu iasă un meci cu calibru de Euro.

Sprinturi generoase, pase de calitate, centrări galeze și driblinguri belgiene. Meniu atractiv! Primul fel a fost servit de Chef Nainggolan, după o rețetă indoneziano-belgiană.

Click aici pentru VIDEO!

Spiderman nu ar fi fost de ajuns în poarta galezilor. Britanicii ar fi avut nevoie de Superman pentru că șutul lui Nainggolan i-ar fi dat mâinile peste cap Omului-Păianjen! Belgianul a tras un șut de 30 de milioane de euro, cât este gata Chelsea să ofere pentru el. De fapt, cât era gata să ofere, pentru că după această bombă fără preluare, AS Roma va mai adăuga câteva milioane pe lista pretențiilor.

Găuri în apărare

De la o echipă cu doar 2-3 jucători cu o tehnică decentă te așteptai la orice în afară de posesie. Dar băieții lui Coleman n-au mai luat piciorul de pe minge până când n-au egalat prin Williams, scăpat de Denayer la un corner. Cât de mult s-au simțit cele două absențe din apărare: Vermaelen, suspendat, și Vertongen, accidentat grav. Fratele lui Lukaku și Denayer pur și simplu nu sunt la fel de buni! Și au 21 de ani fiecare!

Toate echipele mici ar fi făcut bine să ia un carnețel și să înceapă să noteze din minutul 15. Este incredibil ce au făcut galezii! Până cu puțin înainte de epuizarea primei ore nu doar că au dominat, ci au și întors All-Star-ul Belgiei. Cine? Robson-Kanu! Din liga a doua engleză! A preluat în careu și dintr-un călcâi a driblat toată apărarea și l-a învins pe Courtois, care nici el nu mai pare același portar de acum un an.

Ce lecție de fotbal! Prudenți, dar fără frică, Ramsey și ai lui au căutat în continuare poarta belgienilor, însă adversarii au început să pună probleme. Faza și ocazia la poarta lui Hennessey.
Dar galezii au obligat o întreagă Europă să îi iubească. Au făcut 3-1! Pe contraatac, cu o lovitură de cap fantastică a lui Vokes!

Țara Galilor în semifinale! Ciupiți-vă, e cât se poate de real! Jos pălăria, domnilor!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
costibb
costibb  •  02 Iulie 2016, 11:48

cand te gandesti ca prin preliminariile CM SI CE din anii 90',noi ii bateam pe unde-i prindeam pe galezi,acum,cred ca fara 3-4 nu scapam daca am juca cu ei(cu toata autobaza noastra),nu ai cum,cand ei joaca cu o dorinta fantastica si ai nostrii joaca mai mult prin ziarele de scandal.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Iulie 2016, 09:52

Kanu (de pe Yahoo am luat informatia)se pare ca nu are echipa.Si totusi a fost selectionat.Nu e ca la noi .Budescu joaca in China si asta a fost * motivul* pentru care nu a jucat .Sa nu-l deranjeze pe Stancu ,sau Chipciu ,sau Keseru sau alte * valori.*

radu876
radu876  •  02 Iulie 2016, 09:41

mamăăăăă! ce de semne de exclamare!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează