INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  AMICAL

VIDEO Italia CONTEază! » Squadra azzurra a executat Olanda în 10 minute la debutul lui Antonio Conte, 2-0

Fostul antrenor juventin a readus lumina pe fața Italiei șifonate la Mondialul brazilian f Reuters
Fostul antrenor juventin a readus lumina pe fața Italiei șifonate la Mondialul brazilian f Reuters

Articol de - Publicat sambata, 06 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 22:34

Noul selecţioner i-a cucerit pe tifosi prin agresivitatea, spiritul de grup şi voinţa echipei. Ineditul cuplu Immobile-Zaza a fost decisiv: gol, penalty scos şi eliminarea lui Martins.

"Maşina s-a pus în mişcare, dar drumul rămîne foarte lung. Este echipa pe care o visez". Antonio Conte a avut parte joi seară, la Bari, în faţa a 48.000 de tifosi, de debutul perfect ca selecţioner al Italiei: 2-0 cu Olanda lui Guus Hiddink. "Ce noroc că am evitat goleada!", a recunoscut antrenorul revenit pe banca Oranje.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Chiar aşa s-a întîmplat, pentru că batavii erau la pămînt din minutul 10. Conduşi subit cu două goluri diferenţă şi rămaşi în zece oameni, după eliminarea lui Martins Indi!

Immobile, noul atacant al lui Dortmund, a deschis balul, Zaza, decarul lui Sassuolo, a provocat şi penaltyul, şi cartonaşul roşu de ultim apărător, iar De Rossi n-a iertat de la punctul cu var. Nu s-a simţit lipsa lui Balotelli, iar 3-5-2-ul "transplantat" de la Juventus de Conte a funcţionat remarcabil.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
eudor2000
eudor2000  •  06 Septembrie 2014, 14:33

2 comentarii rasiste care nu au nici o legatura cu fotbalul. ne mai miram ca Romania e in rahat in utimii 20 de ani... asa mentalitate ...asa viatza de 2 bani ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează