INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  BULGARIA - ITALIA 2-2

VIDEO L-a salvat brazilianul! » Eder a prevenit o umilinţă pentru Italia în meciul cu Bulgaria, scor 2-2

Eder îi sare în braţe lui Conte după golul din minutul 84 // Foto: Reuters
Eder îi sare în braţe lui Conte după golul din minutul 84 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 15:21

Cu golul de 2-2 din minutul 84, Eder a stins şi criticile la adresa selecţionerului Conte, căruia i se reproşase aducerea sud-americanului la "naţională".

Antonio Conte era un car de nervi la finalul meciului cu Bulgaria (2-2). Mai supărat din cauza polemicilor săptămînii trecute decît pe echipă, antrenorul le-a replicat jurnaliştilor: "Trageţi voi concluziile. Pe mine lăsaţi-mă în pace să lucrez!".

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

La cea dintîi controversă, privind selecţionarea stranierilor adoptaţi de squadra azzurra, răspunsul îl dăduse Eder pe teren. Contestat din cauza originilor sale braziliene, atacantul Sampdoriei a egalat la doi în minutul 84, la primul şut pe poartă!

Nici al doilea subiect al ultimelor zile, Marchisio, n-a rămas fără replică. După ce s-a anunţat că mijlocaşul s-a accidentat grav la lot, ştire infirmată ulterior de Juve, fanii bianconero l-au ameninţat pe Conte cu moartea. Preşedintele Federaţiei, Tavecchio, i-a sărit însă în apărare: "Antonio n-are absolut nici o vină!".

45 de meciuri consecutive fără eşec are Italia în preliminariile Euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează