INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  POLONIA - PORTUGALIA (3-5 D.PEN.)

VIDEO Liderul Ronaldo » Moutinho se ascunsese pe bancă, dar Cristiano l-a chemat să execute un penalty cu Polonia! Cum l-a motivat căpitanul

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 21:54

Cristiano Ronaldo a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce îl încuraja pe Joao Moutinho să execute una dintre loviturile de la 11 metri din meciul câştigat de Portugalia în faţa Poloniei, scor 5-3 după penalty-uri.

Joao Moutinho nu ar fi vrut să se numere printre executanţii loviturilor de la 11 metri, după ce în 2012 a ratat împotriva Spaniei, însă căpitanul portughezilor l-a chemat şi l-a încurajat să execute.

"Hey! Hey! Vino să execuţi, vino să execuţi! Haide, să loveşti bine! Dacă pierdem, asta e! Fii tare, haide, fii tare. Să-i loveşti bine, haide! Totul depinde de Dumnezeu acum", i-a transmis Ronaldo lui Moutinho înainte de loviturile de departajare. 

Ronaldo a transformat prima lovitură de la 11 metri pentru Portugalia, cu o execuţie sigură, în timp ce Moutinho a fost al treilea jucător care a înscris pentru lusitani.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
967516593280868
Vlad Ioan  •  04 Iulie 2016, 23:27

Multi il considera pe Ronaldo arogant si cu caracter 0...dar nu e asa si s-a vazut de atatea ori...dar na,trebuie sa aiba si presa ceva de scris

Vezi toate comentariile (1)
Comentează