INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - UCRAINA 2-0

VIDEO Schweini, mat! Schweinsteiger i-a dat lovitura de grație unei Ucraine frumoase, scor 2-0

Schweinsteiger nu-i lasă nici o șansă lui Piatov: 2-0 // foto: Reuters
Schweinsteiger nu-i lasă nici o șansă lui Piatov: 2-0 // foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2016 00:00

Schweinsteiger, intrat pe final, i-a dat lovitura de grație unei Ucraine frumoase, dar naive.

Ucraina și-a arătat prima colții. Prin reluarea superbă a lui Konoplianka, rezolvată de Neuer (5). Nemții? Destul de confuzi în debut, vizibil incomodați de apărarea aglomerată a adversarului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Norocul lor, o fază fixă. Lovitură liberă Kroos, reluare de manual a fundașului Mustafi: vinclu, 1-0. În minutul 19, la prima minge cadrată a campioanei lumii!

Golul încasat i-a obligat pe "galbeni" să iasă la joc și partida a devenit spectaculoasă. Până la pauză, Haceridi l-a întins și el pe Neuer, Khedira l-a remarcat pe Piatov, iar Boateng a salvat de pe linie! 3-1 la ocazii pentru ucraineni, 1-0 pe tabelă. Pentru Deutschland.

Echipa lui Low și-a reluat dominația după pauză. Și-a "parafat-o" prin șuturile lui Draxler, Kroos și Khedira. Dar și Rakițki i-a dat ceva emoții lui Neuer, la poarta cealaltă. Replica ucraineană? Neașteptat de modestă, multă vreme.

De parcă ar fi terminat și benzina, și ideile în prima parte. Ceea ce i-a convenit Germaniei, care a ținut de 1-0 până la intrarea lui Schweinsteiger. Iar "veteranul" lui Low le-a dat lovitura de grație "galbenilor": 2-0.

Atacați în fața gării

Nici meciul de la Lille n-a fost ferit de incidente. Ieri la amiază, 50 de ultrași germani i-au atacat pe fanii ucraineni în fața gării. Sticlele și scaunele de pe terasele cafenelor au zburat dintr-o parte în alta, iar doi huligani au agresat un reporter al postului TV nemțesc sport1.

germania ucraina 2 0

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  13 Iunie 2016, 11:37
Postat de moldovan pe 13 Iunie 2016, 08:06

replica ukrainei neasteptat de modesta? voi v-ati uitat la meci? a scos neuer 4-5 ocazii fantastice...

Chiar ca...Ucraina a jucat foarte bine, a avut ocazii de clar si doar interventiile foarte bune ale lui Neuer si Boateng au facut ca Germania sa nu fie egalata

moldovan
moldovan  •  13 Iunie 2016, 08:06

replica ukrainei neasteptat de modesta? voi v-ati uitat la meci? a scos neuer 4-5 ocazii fantastice...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  13 Iunie 2016, 09:40

Schweini inseamna purceluș, nu ar fi bine sa afle nemții.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează