INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ARMENIA - ALBANIA 0-3

VIDEO SenzaționAlbania » O țară cu sub 3 milioane de locuitori devine a patra debutantă la Euro

Numit selecționer în decembrie 2011, italianul Gianni De Biasi a primit deja cetățenia de onoare albaneză pentru rezultatele cu
Numit selecționer în decembrie 2011, italianul Gianni De Biasi a primit deja cetățenia de onoare albaneză pentru rezultatele cu "naționala"

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2015 00:00

Selecționata pregătită de italianul De Biasi a defilat ieri la Erevan și s-a calificat în dauna danezilor, trimiși în baraj. Un autogol și o deviere cu călcîiul au dat verdictul de la pauză.

Albania nu a mai risipit și a doua șansă de calificare directă la Euro 2016. După ce a cedat joi în prelungiri acasă, 0-2 cu Serbia, selecționata lui De Biasi a pus în Armenia mîna pe punctele care îi trebuiau să-i trimită pe danezi în baraj (3-0), ajungînd în premieră la un turneu final de CE sau CM. Este a patra performeră a acestor preliminarii, după Islanda, Irlanda de Nord și Țara Galilor!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Meciul de la Erevan era decis la pauză. Dubla ratare a gazdelor, Movsisian și Hazarian, n-a fost decît alarmă falsă. Albanezii n-au întîmpinat rezistență deosebită. Un autogol le-a deschis calea.

Hovhannisian a respins în bară-gol mingea reluată de Basha, după ce Kasparov a scos șutul lui Gashi (9). Portarul armean s-a predat și la devierea cu călcîiul a lui Xhimsiti din careul mic, după "directa" bătută de Memushaj (25). Iar în actul doi, Sadiku a rotunjit triumful pe contraatac (76).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează