INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SAN MARINO - ANGLIA 0-6

VIDEO Sir Wayne » Rooney a egalat recordul lui Bobby Charlton, iar Anglia e deja calificată la Euro 2016

Wayne Rooney (în roșu) nu iartă din penalty. A reușit 8 goluri în ultimele 9 jocuri pentru Anglia // Foto: Reuters
Wayne Rooney (în roșu) nu iartă din penalty. A reușit 8 goluri în ultimele 9 jocuri pentru Anglia // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 00:00

În ziua în care selecționata lui Hodgson și-a asigurat matematic calificarea, căpitanul a punctat doar din penalty. Are 49 de goluri în 106 meciuri, exact ca legendarul atacant!

Anglia și-a continuat marșul fără rival ieri, adăugînd în San Marino punctele calificării matematice la turneul final din Franța. A șaptea victorie a liderului grupei (6-0) i-a oferit lui Rooney șansa de a intra în istoria "naționalei".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

L-a imitat perfect pe legendarul Bobby Charlton, cu care împarte titlul de bombardier all-time - 49 de goluri în 106 meciuri -, egalîndu-i recordul care data din mai 1970!

Căpitanul englez l-a ajuns după doar 13 minute. A fost o execuție simplă de la 11 metri, după un penalty scos de Stones. Toată echipa juca pentru Wayne. Dar Brolli nu l-a ajutat, deviind de lîngă el în proprie poartă pentru 0-2. Mai era vreme o repriză de distracție cu amatorii din centrul Italiei.

Nici al treilea gol nu s-a întîlnit cu Rooney: Barkley a pus capul letal (46), la centrarea lui Oxlade-Chamberlain. Dar surpriză! Hodgson l-a înlocuit în minutul 58, amînînd sărbătoarea pentru marți, acasă, la meciul cu Elveția. Cu Wayne pe margine, Walcott, "dublă", și Kane au rotunjit diferența.

22 de goluria marcat Anglia în cele 7 jocuri din grupă. E cea mai ofensivă echipă din preliminarii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează